Günümüzde yetişkinlerin ve çocukların severek yaptığı sayılarla boyamalar günden güne artmaktadır. Her türlü manzaraların olduğu tuvaller internet web sitelerinde satışı yapılmaktadır. www.daisylineart.com internet web sitesinde her yaşa uygun sayılarla boyama tuvallerin satışı yapılmaktadır.

Hangi Tuval Çeşitleri Bulunur?

İnternet web sitesinde birçok farklı boyama setleri bulunmaktadır. Bu setler büyük küçük herkes tarafından satın alınmaktadır.

Bu setler şunlardır.

  • ​​​​​​Çiçekli sayılarla boyama setleri
  • Manzaralı sayılarla boyama setleri
  • Ünlü eserler sayılarla boyama setleri
  • Modern tablolar sayılarla boyama setleri
  • Hayvan figürlü sayılarla boyama setleri olmak üzere sıralanabilir.

Tuval Alınırken Nelerden Yararlanabilir?

Sayılarla boyama için tuval sipariş verenlere bazı avantajlar ve indirimler uygulamaktadır. İki tuval alan müşterilerine şövalye hediye olarak gönderilmektedir. Aynı zamanda yapılan satışlarda yüzde otuzlara kadar indirimler yararlanılmaktadır. Tuvaller alınırken aynı zamanda boya yapmak için bazı yardımcı malzemelere de ihtiyaç duyulmaktadır. Tuvallerin boyanması için akrilik boyalara ihtiyaç duyulur. Bu ürünler internet web sitesinde kolay bir şekilde temin edilmektedir.

Ödeme ve Kargo Seçenekleri Nasıldır?

Daisylineart.com üzerinden yapılan siparişlerde Daistlienart ücretsiz kargo seçenekleri ile müşterilerine hizmet vermektedir. Belli bir saatte kadar yapılan tüm siparişler aynı gün içinde kargoya verilmektedir. Ürünlerle ilgili meydana gelebilecek her türlü şikayet ve diğer durumlarda iletişim adresi açıkça paylaşılmıştır. İnternet sitesi üzerinden yapılan alışverişlerde kredi kartı ile kapıda ödeme seçeneğiyle müşterilerine kolaylık sağlamaktadır. Aynı zamanda ürünlerle ilgili şikayetler ve iadeler için internet web sitesinde bulunan iletişim bilgileri ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Çocuklar İçin Bulunan Sayılarla Boyama Setleri

Çocukların hem eğlenmelerini hem de öğrenmelerini sağlayan birbirinden farklı güzel resimler bulunan sayılarla boyama setleri bulunmaktadır. Çocukların hayal gücünü geliştiren özenle tasarlanmış objeler ve çizgi film karakterleri de yer almaktadır. Çocuklar için çiçekli sayılarla boyama setleri, manzaralı sayılarla boyama setleri, ünlü eserler sayılarla boyama setleri ve hayvan figürlü sayılarla boyama setleri bulunmaktadır. En değerli varlıklar olan çocuklara sevmiş olduğu karakterlerin olduğu tuvaller satın alınarak mutlu edilebilirler. Çocuklarınızı mutlu edecek boyama aktiviteleri için sitede yer alan görsellere bakmanızı tavsiye ederim.

Sayılarla boyama hobisine başlamak için: https://www.daisylineart.com/

​​​​​​