Saç ekimi yaptırırken başarılı ve güvenilir bir doktor bulmak çok önemli. Dünyada en çok tercih edilen saç ekim uzmanları Türkiye'de bulunmakta. Özellikle FUE saç ekimi operasyonları Dünyada ilk sırada diyebiliriz Türkiye için.

Sadece saç ekimi değil Sakal ve Kaş ekimi de Türkiye'de dünyada bir çok ülkeden çok daha başarılı operasyonlar yapılmakta. Hatta Türkiye'de Zekeriya Kul, Gökhan Gür, İlhan Serdaroğlu ve Koray Erdoğan gibi dünyanın çok tanınmış doktorları Türkiye'de saç ekimi yapmaktadır. Özellikle Türkiye'de safir uçlu saç ekimi yöntemi çok öne çıkmakta.

Hatta dünyada ilk ve en çok kullanan saç ekim merkezleri Türkiye'de bulunmakta. istanbul saç ekim merkezleri sadece Türkiye'nin değil dünyanın en iyi merkezleri buradadır. Türkiye'deki saç ekim merkezlerinde özellikle Bir çok dilde destek veren doktorlar olması da Avrupa ve Arap ülkelerinden çok fazla saç ekimi hastasının gelmesini sağlamakta. Saç ekimi fiyatları ise dünyaya göre inanılmaz derece ucuz diyebiliriz. Son dönemde dolar kurunun çok yükselmesi nedeniyle neredeyse Avrupa ve Amerika'daki saç ekimi doktorlarının fiyatlarının %20 civarına gelmektedir. Bu nedenle de dünyadan çok sayıda saç ekimi yaptırmak isteyen turistler Türkiye'yi seçmektedir.

Saç ekimi operasyonları kesinlikle çok iyi araştırıp en doğru tercihin verilmesi gereken bir operasyondur. Çünkü bu saç ekimi işleminin geri dönüşümü yoktur.en iyi saç ekim merkezleri ni araştırırken çok dikkat etmeniz gerekmekte. Bu operasyonu hayatınızda maksimum 2 kere yaptırabileceğinizi unutmamamız gerekmekte. Bu nedenle çok iyi araştırıp karar vermeniz gerekir. Fakat kesinlikle Türkiye'deki doktorları tercih etmeye çalışın.