Böcekler, haşereler ve kemirgen hayvanlar bahçeli evlerde, depolarda, ofislerde, çatı katlarında görülebiliyor. Bu alanda en iyi fare kovucu yöntemlerden biri olan RF 500 Ultrasonik Fare Haşere Kovucu ürünümüzü her alanda kullanabilirsiniz.

 En hijyenik, zararsız ve sağlıklı yöntem olarak kullanabileceğiniz bu cihaz, pratik bir şekilde çalışmaktadır. Genel olarak cihaz ultrasonik frekanslar yayar. Haşere ve farelerin ortama girmesini hatta yuvalamasını engeller. Hedef canlı dışında herhangi bir canlının etkilenmesi söz konusu değildir. Bu cihazın çalışması için tek gereksinim 220 V prize takılmasıdır.

Repel 500 Ultrasonik Fare Kovucu Nasıl Kullanılır?

 Cihazın maksimum verim sağlaması için kullanmak istediğiniz ortamın tam merkezinde konumlandırılması gereklidir. Cihazı özellikle dolap, vitrin, koltuk, buzdolabı gibi eşyaların arkasına koymamalısınız. Kullanımlarda cihaz fişten çıkarılmamalıdır. Elektrik sarfiyatı oldukça düşük olan cihaz, prize takıldığında kırmızı led power ışığı yanacaktır. Bu da cihazın çalıştığını gösterir. Cihaz üzerindeki yeşil led ise sürekli yanıp söner. Bu da bulunduğu ortamda frekansın düzenli bir şekilde yayıldığı anlamına gelir. İlk kullandığınız andan itibaren repel fare kovucu etkisini gösterecektir. Fare ve farklı haşere çeşitleri ortalama 2-4 hafta içinde ortamda tamamen temizlenir.

Repel 500 Ultasonik Fare Kovucu Özellikleri

 * Cihaz elektrikle çalışır ve kanatlı haşerelerden farelere kadar pek çok zararlı hayvanı kovmada kullanılabilir.

 * Haşereleri uzaklaştırmak için yüksek frekans darbeli akustik dalgalar kullanılır. Elektromanyetik darbeler haşerelerin sinirlerini uyararak uzaklaşmalarına neden olur.

 * Cihaz içerisinde zehir, likit, tablet ve koku yer almaz. Bu nedenle insanlar için yan etkisi yoktur.

 * Kesintisiz çalışabilir, bu şekilde uzun süre kullanılabilir.

 * Cihaz bağışıklığa karşı frekans tarayıcı olarak çalışır. Bu nedenle insanlara, evcil hayvanlara ve elektronik eşyalara herhangi bir zararı olmaz.
 

Repel 500 Ultrasonik Fare Kovucu Nerelerde Kullanılır?

 Apartmanlarda, evlerde, depolarda, çatılarda, marketler, ofislerde kısacası ihtiyaç duyulan tüm alanlarda bu fare kovucu cihaz kullanılabilir. Cihazımızı her ortamda yaşam alanınızı korumak için güvenle kullanabilirsiniz. Pek çok haşere ve kemirgen üzerinde etkilidir. Etkili olduğu canlılar:

 - Fare

 - Böcek

 - Sinek           

 - Sivrisinek

 - Örümcek

 - Güve

 - Kırkayak

 - Kızıl göz

 - Danaburnu

 - Hamam böceği

 - Kalorifer böceği

 - Bit

 - Akrep

 - Karınca