Zarif, modern, zamansız tasarımları ve geniş ürün yelpazesi ile Sevgililer Günü’nü renklendiren Porland, romantik bir atmosfer yaratmanızı kolaylaştırıyor.

Şamdanlardan, runnerlara, yemek takımlarından mumlara kadar birbirinden farklı ürünlerle şık bir sofra için her detayı bir arada sunuyor.
Romantik anlara özel sofralar: Yıldızlar, samanyolu, güneş gibi tüm gök cisimleri ve gökyüzü olaylarından ilham alınarak tasarlanan Cosmos Koleksiyonu sevgi dolu sohbetlerinize sıcacık duygular katıyor.

6 farklı desen ve renkten oluşan, sır üstü baskılama tekniği ile hazırlanan altın yaldızlı bu özel koleksiyon, kullanıcılar için estetik bir sunum seçeneği oluyor.

Porland Date serisi ise abartıya kaçmadan hazırladığınız özel menüye eşlik ederek masanızın cazibesini yükseltiyor. Gold detayları ve “Love” baskılarıyla Sevgililer Günü atmosferine çok yakışan koleksiyon, keyifli bir akşam yemeğine zarif bir şıklık katıyor.

İlhamını derin sohbeti temsil eden Anka kuşundan alan Feniks Koleksiyonu, romantik sofralarınızda aşkın büyüsü ve gizemine atıfta bulunuyor.

Kuşların doğada oluşturduğu ahenkten ilham alarak mavi ve beyaz tonlarıyla bezenen Birdsong Koleksiyonu, ferahlık ve doğallık hissini evinize getiriyor.
Aşkınıza yakışan hediyeler Porland’da Porland, birbirinden şık yemek ve kahve takımları, çay fincanları ve kalp detaylı hediye alternatifleri ile sevginin, heyecanın, aşkın eşsiz atmosferini yaşam alanlarına getiriyor.

Kırmızı rengin hakimiyetindeki dekoratif ürünler ile de her yaş için farklı seçenekler sunuyor.
Porland’ın Sevgililer Günü’ne özel tasarımlarını görebilmek için Porland mağazalarını ve www.porland.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.