Görünüşleri kadar anlamları nedeniyle de vazgeçilmez mücevherler arasına giren pırlanta tektaş çeşitleri özel gün hediyelerinin ve evlilik tekliflerinin olmazsa olmazıdır. Aşkı ve bağlılığı sembolize etmesi bakımından çiftlerin oldukça sevdiği bir takıdır. Ustalar tarafından özel olarak elmasların kesilmesiyle meydana getirilir. Çok çeşitli kesimler olmakla birlikte ilk akla gelenler tektaşlar olmaktadır.

Yüzüğün orta kısmına yerleştirilen bir pırlantadan oluşan bu yüzükte pırlantanın boyutu ve lekesizliği fiyata etki etmektedir. Özgün tasarımların da bulunacağı bu çeşitlilik kişilere kendi zevklerini ve kişiliklerini yansıtmaları açısından da belli bir özgürlük sunmaktadır. Bu da geniş bir ürün yelpazesinin olduğu anlamına gelmektedir. Tek adet pırlanta kullanıldığı için sade ve şık bir görünüme sahip olduğu söylenebilir.

Pırlanta Tektaş İşlemeciliği

Evlilik yüzüğü olarak geçen pırlanta tektaş modelleri, deneyimli bir ustanın ellerinde benzersiz bir görünüme kavuşur. Zarafeti öne çıkaran modeller kullanan kişiye de bir asalet sağlar. Sevdikleri kadınlara değerli ve unutulmaz bir hediye vermek isteyen kişilerin ilk tercihi olması boşuna değildir. İşlemesindeki durumuna göre tasarımlar değişmekte ve her zevke hitap edecek modeller ortaya konmaktadır. En şık ürünler için  https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-tektas-yuzukler  sayfasını ziyaret edebilirsiniz.