Takılar geçmişten günümüze kullanılan ürünlerdir. Geçmişte özellikle tedavi özelliği sayesinde tercih edilen takılar, günümüzde daha çok dekoratif amaçlı kullanılıyor. Özellikle bir kadınını tamamlayan en güzel aksesuarları takılarıdır. Takılar kimi zaman bir kıyafeti aynı tonlarda tamamlamak, kimi zaman ise kıyafetleri renklendirerek tarzınızı başka bir boyuta taşır. Kadınlar doğadan işlenerek elde edilen, özel tasarım takılar ile oldukça zarif ve şık görünürler.  Günümüzde birçok takı çeşidi yaygın olarak kullanılmaktadır. Sitemizde size çok yakışacak ürünleri seçebilir, tarzınızı aksesuarlarınız ile yansıtabilirsiniz.

Tasarım Yüzükler

Zarif ellerin tamamlayıcısı olan yüzükler ile şık görüntü sunarak tarzınızı yansıtabilirsiniz. Özellikle pırlantanın göz alıcı güzelliği ile tasarlanan yüzükler, büyüleyici birçok modele sahiptir. Günümüzde sık tercih edilen pırlanta taşının yanı sıra safir ve yakut kullanılarak yapılan yüzükler de oldukça etkileyicidir. Sitemiz üzerinden alacağınız zarif taşlarla tasarlanmış eşsiz yüzükler ile kıyafetlerinizi hareketlendirebilir, şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Özellikle gösterişli ve bakımlı kadınların, ilk tercihi olan bu değerli taşlar ile ışıltılı bir görünüme kavuşabilirsiniz. Geniş renk ve model yelpazesi bulunan bu göz dolduran yüzükler ile kendiniz için farklı bir stil oluşturabilirsiniz.

Tasarım Kolyeler

Kolyeler, zarif boyunların güzelliğini ön plana çıkararak sizi tamamlayan oldukça şık takılardan biridir. Tasarımında kullanılan yakut, safir, zümrüt gibi değerli taşlar ile kadınları tamamlamaktan ziyade farklı bir güzelliğe taşırlar. Farklı tasarlanan göz alıcı kolyeler, her kadını büyüleyecek renk ve model seçeneğine sahiptir. Renkli seçenekleri tercih ederek, güzelliğiniz ile göz doldurabilirsiniz. Sade modelleri kullanarak, doğallığın ve zarafetin temsili olabilirsiniz. Bu şık aksesuarlar ile stilinizi yansıtarak, tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

Tasarım Bileklikler

içinde ince zarif bilekleriniz için tasarlanmış bileklikler, kıyafetinizi tamamlayan göz alıcı takılardan biridir. Özellikle çok geniş taş seçeneği bulunan bileklikler, her tarzı yansıtacak modelleri barındırıyor. Doğal taşların fiziksel ve mental sağlık üzerindeki olumlu etkileri göz önünde bulundurarak tasarlanan bileklikler, yalnızca kadınlar tarafından değil erkekler tarafından da sıkça tercih ediliyor. Özellikle bilekliklerde pırlanta, yakut gibi değerli taşları spor modellerde de görebilmek mümkün oluyor. Bu sebeple bileklikler kullanım açısından oldukça geniş alana sahiptir. Oldukça gösterişli ve zarif modelleri sayesinde, tarzınızı yansıtabilir ve kıyafetlerinizi tamamlayarak tüm ilgiyi üzerinize toplayabilirsiniz.