Çocuklar için vitamin ve minerallerin dengelendiği beslenme programları hem okul başarılarına hem de sağlıklı büyüme ve gelişimlerine katkıda bulunacaktır. Çocukların bağışıklık sistemlerini güçlendirmek, gelişimlerini hızlandırmak ve okul başarılarına katkıda bulunmak için Ocean Smart Gummies’in sunduğu multivitamin takviyelerini beslenme programlarına dahil edebilirsiniz.

Yorgunluk ve bitkinliğe karşı C vitamini

Çocuklar genelde hiperaktif, hareketli ve tez canlıdırlar. Çocuğunuzda yorgunluk, bitkinlik gibi problemler gözlemliyorsanız çocuğunuzda C vitamini eksikliği bulunabilir. C vitamini enerji oluşum metabolizmasına katkıda bulunurken, yorgunluk ve bitkinliğin azalmasına yardımcı olur. Çocuğunuz için enerji takviyesine ihtiyaç duyuyorsanız çocuğunuzun beslenme programına C vitamini bakımından zengin gıdalar ekleyebilir veya vitamin takviyelerinden faydalanabilirsiniz.

Büyüme ve gelişimleri için D vitamini

D vitamini çocukların büyüme ve gelişimlerinde büyük öneme sahiptir. D vitamini eksikliği çocuklarda kemik gelişimini olumsuz etkileyen ve raşitizm gibi hastalıklara yol açabilen bir faktördür. D vitamini kemiklerin korunmasına katkıda bulunur. Dolayısıyla çocuğunuzda D vitamini eksikliği mevcutsa gerekli vitamini balık, yumurta sarısı, süt gibi besinlerden alabilir veya D vitamini takviyelerinden faydalanabilirsiniz.

Fiziksel ve zihinsel gelişimleri için B12 Vitamini

B12 vitamini normal kırmızı kan hücresi oluşumuna katkıda bulunur. Merkezi sinir sistemini korur. Besinlerin vücut tarafından emilmesini kolaylaştırır. Tüm bu özellikleriyle B12 vitamini, çocukların hem fiziksel olarak büyümelerinde ve gelişmelerinde hem de zeka gelişiminde oldukça önemli bir yere sahiptir. Süt, yumurta, peynir, yoğurt, balık, karaciğer, böbrek gibi hayvansal gıdalar B12 vitamini açısından zengindir.

Çocuklardaki vitamin ve minerallerin kandaki yeterlilik düzeylerinin düzenli kontrolünü yaptırarak  Ocean Smart Gummies ürünleri ile eksikliklerini güvenle tamamlayabilirsiniz.