Yenidoğan bebeklerde şampuan seçimi en önemli konular arasında yer alır. Bebeğinizin sağlıklı bir şekilde banyo yapması ve yumuşak saçlara sahip olması için mustela şampuan kullanabilirsiniz. Şampuan çeşitleri pH seviyeleri bebek cildi ile uyumlu olduğundan dolayı cilde hiçbir şekilde zarar vermez. Bebek konaklarının oluşmasını da engelleyen şampuan çeşitlerini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Mustela Şampuan Özellikleri

Bebekler için kullanılan ve yenidoğan ile uyumlu olan mustela şampuan özellikleri oldukça fazladır. Bebek kafasında konak oluşmasını önlerken saç derisinin de beslenmesine yardımcı olur. Saçlı derinin dengede kalmasında yardımcı olur. Bitkisel içeriği sayesinde masaj etkisi yaratır. Bebeğinizin huzurlu bir şekilde duş alması için mustela bebek şampuanlarından kullanabilirsiniz.

Mustela Şampuan Fiyatları

Bebek cildi ile uyum sağlayan ve saçlı derinin en kaliteli şekilde temizlenmesi için mustela şampuan kullanabilirsiniz. Şampuan fiyatları her bütçeye uygun olarak ayarlanır. Sizler de kendi bütçenize uygun boyutta şampuanları tercih edebilirsiniz. Bebeğiniz için seçeceğiniz şampuan çeşitlerine https://www.tahtatarak.com/mustela link adresinden ulaşıp uygun fiyatlarda satın alabilirsiniz.