Kripto paraların dünyası her gün büyüyor ve onları kazanmak için yeni yeni fırsatlar ortaya çıkıyor. Eskiden kripto para kazanmak için gelişmiş bilgisayar sistemleri gerekiyorken artık böyle bir şey gerekmiyor. Kripto paraları kazanmak için sadece bilgisayar gerekiyorken bu bilgisayarlara çoğu kişi ulaşamıyordu. Bunun sebebi kazım yapabilmek için kullanmanız gereken bilgisayarların çok pahalı ve gelişmiş ekran kartlarına sahip bilgisayarların olması gerekliliğidir. Buna ulaşamayan birçok kişi de doğal olarak kazım yapamamaktaydı. Şu an içinse böyle bir durum mevcut değil çünkü bir mobil uygulama indirerek de artık kazım, madencilik yapabilirsiniz. Bu sayede pahalı bilgisayarlara, pahalı ekran kartlarına sahip olmanıza hiç gerek yok. Teknolojinin bu kolaylığı sayesinde daha kolay ve daha hızlı kazanabilirsiniz.

Picoin Uygulamasını İndirerek Hemen Kazanmaya Başlayabilirsiniz

Kazanmak istiyorsanız, bunu bir uygulama ile yapmak istiyorsanız oldukça iyi bir seçeneğe sahipsiniz. Picoin uygulamasını indirerek hemen kazanmaya başlayabilirsiniz. Bunu yapmak için gerekli ekstra hiçbir şey yok. Ne pahalı ekran kartlarına ne de farklı bir şeye ihtiyacınız var. Sadece uygulamayı indiriyorsunuz ve inen uygulamayı açıp, giriş yaparak yıldırım butonuna basıyorsunuz. Yıldırım butonuna bastığınız zaman bu kazımı başlattığınız anlamına geliyor. Kazım başladığı takdirde de 24 saat boyunca kazım yapmaya devam ediyorsunuz ve bu da tamamıyla kazanç demek. Kazım bittikten sonra da yapmanız gereken şey aynı, yine bir defa dokunuş yapmak ve kazanmaya devam etmek. Bunu sürekli olarak sürdüreceksiniz ve hep kazanacaksınız.

Kripto Para Madenciliği Yaparak Kazanmak Ne Kadar zordur?

Madencilik yaparak kazanmak oldukça güzel, peki bu işin zorluğu nedir diye sorabilirsiniz. Kripto para madenciliği yapmanın herhangi bir zorluğu yok. Bu şekilde kazanmanın da herhangi bir zorluğu yok ancak bazı kripto paraların kazım hızı epey düşüktür. Onları kazmak istediğiniz zaman çok az kazançlar elde edersiniz, kazanmak zorlaşır. Bu yüzden daha çok kazanabileceğiniz kripto paralara yönelmeniz sizin için çok daha iyi olacaktır. Böylece daha kolay ve daha fazla kazanırsınız.

Pi Network dünyasına katılmak ve uygulama üzerinden mobil madencilik ile kazanç elde etmek için, aşağıda ki linkten uygulamayı edinebilirsiniz.

HxZrVN.png          HxZE6t.png

Referans kod ile daha fazla kazanmak için davetiye kodu: stonesak