Binlerce hanımın İnstagram’da like ettiği kına gecesi konseptleri; yapan mekanlar tarafından özenle hazırlanıyor. Ekonomik kına organizasyonu yapmanın püf noktaları neler? Anadolu yakasındaki ve Avrupa yakasındaki uygun fiyatlı hangileri? ortalama ne kadara mal oluyor?

Ekonomik Kına Organizasyonu Yapmanın Püf Noktaları Neler?

Kına gecelerinde hayallerin ve taleplerin elbette bir bedeli var. Kristal ve gül kaplı bir kına organizasyonu hayal eden çiftlerin; elbette ödeyeceği tutarlarda değişecektir. İzmir, İstanbul, Ankara gibi şehirlerde bile farklılık gösterirken, mekanlarda sunulan paket fiyatları aslında daha avantajlı. Bütçelerini çok aşamayacaklar için kına paketleri standart paket olarak kına gecesi fiyatlarında yerini alıyor. Kına organizasyon fiyatlarını şekillendiren aslında çiftlerin istekleri ve hayalleri oluyor. Yüzlerce gülle süslenen kına konseptinin fiyatı da elbette artış gösteriyor. Kına organizasyon fiyatlarının standart paket, herşey dahil paket ve lüks paket olarak sınıflara ayrıldığını bir çok mekanın sitesinde görebiliyoruz. Bu nedenle, bu paketlerin hepsi kına organizasyon fiyatlarını oluşturduğu için, seçtiğiniz ya da hayal ettiğiniz konseptin fiyatını aslında siz belirliyorsunuz. Konsept ve konsept içeriğine göre değişen kına gecesi fiyatları; her organizasyon şirketinde bile aynı değil. Bu nedenle, ekonomik kına organizasyonu yapmak için ilk olarak detaylı bir şekilde kına organizasyonu yapan firmaları araştırmak, paket fiyatlarını ve içeriğini öğrenmek gerek. Günlerce, haftalarca sürecek olan bu araştırmalar artık Düğünbuketi.com’la çok kolay. Siz aradığınız fiyat ve konsepti belirlerken, Düğünbuketi.com bölgenizdeki uygun fiyatlı kına organizasyonu şirketlerini listeliyor.

Kına Yapacak Hanımların Vazgeçilmezleri: Kına Gecesi Organizasyonu

Kına gecesinde doyasıya eğlenmek ve misaflerinin tüm ilgisini ve beğenisini toplamak isteyen gelin adayları; kınalarında hiç kimsenin yapmadığı ve kimsenin hiçbir kınada görmediği aktivitelerin yer almasını istiyor. Hint kına konseptinde misafirlere hint kınası dövmesi yaptıranlardan, hint dans kareografileri ile kına sahnesine çıkan gelin hanımları görmek mümkün. Kına tahti kiralama, davul zurna bulma gibi telaşlara son veren kına gecesi organizasyonu firmaları; aradığınız herşeyi paketler halinde sunuyor. Zafer Çapkın, Kokoş, İklim, Kınacım , Can Vargün, Umut, Erol Yıldırım, Rakkas gibi kına organizasyon şirketleri İnstagram’da oldukça popüler. Bu kına gecesi organizasyonu yapan firmaların birbirinden farklı konseptleri ve kına paketleri var. Ucuz kına organizasyonu yapmak isteyen çiftlere uygun paketler sunan kına gecesi organizasyonu firmalarını bulmak için araştırma yapmak oldukça zaman isteyen bir süreçti. Ancak, Düğünbuketi.com’un sağladığı binlerce kına mekanı bilgisi ve fırsatları ile hayal edilen kına gecesi konseptine çok uygun fiyatlarla sahip olmak mümkün. Kına organizasyon şirketlerinin kına gecesi fiyatlarını birbirleriyle karşılaştırabileceğiniz Düğünbuketi.com platformu; aradığınız uygun fiyatlı kına gecesi mekanını kısa sürede bulmanızı sağlıyor.