Kayseri Kombi sektöründe yenilikçi hizmet anlayışı ile servis hizmeti veren İklim Kombi Servisi yıllar geçtikçe tecrübesine, tecrübe katmaktadır. Kayseri BAYMAK Servisi olarak hizmet veren İklim Kombi Servisi hizmet kalitesinin yanı sıra çok daha müşteri memnuniyeti odaklı hizmet vermektedir.

Bu yazımızda BAYMAK kombilerin hayatımızdaki yerine de değineceğiz.

Kombilerin Hayatımızdaki Önemi

Kombilerin hayatımızda çok önemli bir yeri bulunmaktadır. Özellikle ısınma konusunda kombinin hayatımıza kattıkları tartışılamaz. Bu kadar önemli olan cihazların kullanım aşamasında ve kurulum aşamasında profesyonel bir ekibin bir telefon kadar yakınınızda olması oldukça önemli bir durumdur.

Bu konuda Kayseri Baymak Servisi olarak sizlere her türlü teknik servis desteği sağlamaktayız. Kombinizin kurulumu ve montajı için gerekli teknik incelemenin yapılmasından cihazın yerine monte edilmesine ve kullanım sırasındaki her türlü sorununuzda sizlerin yanında olmaya devam etmekteyiz.

Kayseri Kombi Servisi

Kaliteli hizmetleri ve %100 müşteri memnuniyeti konusunda oldukça hassas çalışmalara imza atan ekibimiz alanında en iyi kadrolardan oluşmaktadır. Sizlerin güvenliğinizi emanet olarak alan çalışma arkadaşlarımız sorumluluklarının bilincinde kombi ile ilgili bakım ve tamir çalışmalarını yürütmektedirler.

Kombi Bakımı Nasıl Yapılır?

İleride büyük sorunlar yaşayarak kış aylarında soğukta kalmak istemiyorsanız kombinizin bakımını yaptırmalısınız. Kayseri Baymak Kombi Servisi olarak tecrübeli, eğitimli ve bilgili personelimizle kaliteli hizmet vermekteyiz. Gerekli sertifika eğitim sürecini başarı ile tamamlamış olan elemanlarımız bakım ve tamir konusunda en kaliteli hizmeti sunmaktadır. Kombinizin bakımını yaparken;

· Performansını ölçeriz
· Arıza taramasını yaparız
· Bağlantılarını kontrol ederiz
· Tıkanıklık olup olmadığını, tıkanıklık varsa nedenlerini buluruz
· Müşterilerimizin şikayetlerini doğrultusunda gerekli kontrolleri yaparız
· İncelemeler ve sorun tespiti neticesinde çıkan sonuca göre onarım çalışmalarını gerçekleştiririz.

Kayseri'de Baymak marka kombilerde profesyonel hizmet vermekteyiz. Kombi bakım onarımı için hemen bizimle iletişime geçin.

İKLİM SERVİS BEYAZ EŞYA ve KOMBİ SERVİSİ
Servis Çağrı Hattımız : 0 352 222 39 39
Whatsapp İletişim : 0546 946 45 48
http://kayserikombi.iklimservis.com/