İstanbul gibi büyük bir metropol şehirde hayvan severlerin sayısı oldukça fazla. Durum böyle olduğundan dolayı hayvanlarla ilgili verilen hizmetin sayısı da aynı oranlarda. Özellikle son zamanlarda trend hizmetler arasına giren köpek otelleri ve pansiyonları ile geçici olarak, köpekler buralarda konuklayabiliyor. Sahibi şehir dışına çıkan, evde olamayacağı herhangi bir durumla karşılaşan köpekler için hayata geçirilen bu uygulamayla köpekler de ilgisizlikten kurtulmuş oluyor.

Fakat otel seçerken de dikkatli olunması gereken noktalar bulunuyor. Köpeğinizi bir odaya tıkarak onun psikolojisini olumsuz etkileyecek bir pansiyon tercih etmeniz oldukça yanlış olacaktır. Ayrıca her türlü köpeğin kontrolsüzce kabul edildiği noktalardan da uzak durmalısınız. Neyse ki İstanbul’ da bulunan Hause of İstanbul firması herhangi bir durumda köpeğinizi emanet edebileceğiniz en iyi köpek oteli olmakta. Maltepe’ de bulunan bu köpek otelinde veteriner hizmeti, otel içinde oyunlar ve etkinlikler ayrıca isteğe bağlı eğitim de verilmektedir.

Köpeklerde Eğitime Başlama

İlk evcilleştirilen hayvanlardan olan köpekler çok uzun zamandır, atalarımızdan beri bizleri koruyan, bizimde bir hayli sevdiğimiz canlılardır. Arkadaşlıkları ve zekâsı ile bizleri güldürebilen bu canlılar yeri geldiğinde bizleri koruyan birer şövalyeye de dönüşürler. Köpeklerde eğitime başlama ile de can dostlarımız zekalarını ortaya koyarak bizlerinde hayatını kolaylaştırmıştır. İtaat edebilen, sadık ve sevecen tavırları sayesinde insanların en yakın arkadaşları olmuşlardır.

Köpeği Eğitimi Basamakları

Temelden eğitim verilecek ise ilk başta yine ‘temel’ komutlar öğretilmelidir. İl temel komut olan ‘otur’ için ona örnek şekilde oturarak ve sizi tekrarlar ise ödüllendirerek kolayca bu hareketi öğrenebilirsiniz. Diğer eğitimlerde de ödül-ceza metodu geçerlidir. Yalnızca belirtmemiz gerekir ki ceza konusunda çok aşırıya kaçmamalı, köpeğinizi eğiteyim derken de kendinizden soğutmamalısınız. Ayrıca sabırsız bir insansanız köpeklerde eğitime başlama işini de bir uzmana devretmenizi tavsiye ederiz. Burada önemli olan köpeğin eğitiminden çok onun duyguları olduğu asla unutulmamalıdır.

Yavru Köpek Eğitimi

Şirin mi şirin bir yavru köpeğiniz var ve eğitmek mi istiyorsunuz? O zaman sizlere güzel bir haberimiz var, bu eğitim oldukça eğlenceli, rahat ve kolay geçecek. Tam da küçükken öğrenmeye, taklit etmeye oldukça açık olan her canlı gibi yavru köpekler de öğretilen her şeyi anında kapacaktır. Bu nedenle yavru köpek eğitimi, evcil hayvan eğitimindeki en kolay uygulamalardan birisidir. Fakat kolaylığı da her köpeğe göre değişiklik gösterir. Uysal olsa bile bazı durumlarda hırçınlaşabilirler.

Yavru Köpek Eğitim Programı

Her ne kadar hırçın bir bebek olursa olsun profesyonel ekiplerle ile kolaylıkla köpek eğitimi verilecek olan yavrunuzu Hause of İstanbul köpek oteline getirerek onun da eğlenceli vakit geçirmesini hatta söz yerindeyse ‘tatil’ yapmasını sağlayabilirsiniz. Kontrollerden geçirerek burada konaklayan diğer köpek dostlarıyla, yavru köpek eğitimi alacağı deneyimli hayvan sever kişilerle tanışarak sosyalleşmesini sağlayacağınız patili dostunuz emin ellerde olacaktır. Çünkü yıllardır bu işi yapan Hause of İstanbul deneyimli ekibiyle hizmet verir. Onları mutsuz olacakları, onlardan daha iri cinslerle bulunacakları ortamlara sokmadan, tamamen huzurlu hissedeceği şekilde ağırlanır..

Koruma Köpeği Eğitimi

Güvenlik içinde beslenilen köpekler, iyi birer koruyucudur. Bir tehdit anında sahibini korumak için canı pahasına savaşan yüzlerce örnek görülmüştür. En iyi örnekleri de polis köpeklerinden ve çoban köpeklerinden verilebilir. Koruma köpeği eğitimi alarak iyi bir koruyucu olan bu canlılarla kendinizi güvende hissedebilirsiniz. ‘Dikkat köpek var’ yazısının artık hırsızları korkutmadığı bu dönemlerde köpeğinize koruma köpeği eğitimi aldırarak evinizin hatta konakladığınız sitenin dahi güvenliğini sağlayabilirsiniz.

Formun Üstü

Formun Altı