Söz Tepsisi
 

Söz günü olacak törende en önemli ayrıntı Söz tepsisinin nasıl olacağıdır. Gelenek ve göreneklerimize göre Söz tepsisi yıllardır yapılan bir kültürdür. Annelerin ve gelin adaylarının isteği üzerine yüzüklerin, makasın ve farklı türde süslemelerin konulduğu Söz tepsisi çok özgün, şık ve zarif olmalıdır. Özellikle gelin adayları ve arkadaşları Söz törenini düzenlerken her şeyiyle ayrı ayrı ilgilendikleri için tören gecesinin muhteşem bir ihtişama sahip olmasını istemekte, tasarlanmış Söz tepsisi ihtiyaçlarını da en kaliteli, en zarif, en şık ve fiyatı en uygun olanlar arasından seçmek istemektedirler. Söz tepsilerimiz bu ihtiyaçların hepsini karşıladığı için sıklıkla tercih edilmektedir. İhtişamlı olmalarının yanında bir de malzemelerin kalitesi en üst derece oluşuyla dayanıklılığını da ispat etmiştir. Söz tepsileri için binlerce modeli hayaller dükkanından sipariş verebilirsiniz.

Ayrıca organizasyonnunda ihtiyacınız olan Nişan masası setleri yüzlerce model ile sitemizde beğenize sunuluyor, sipariş vermeden önce mutlaka modellerimizi incelemeyi unutmayın.

Söz nişan için ihtiyaç listesi bunlarla sınırlı değildir. Birbirinden güzel masa üstü Nişan masası pleksi isimlik leri de hayaller dükkanından sipariş verebilirsiniz.

Hayaller Dükkanı Keyifli alışverişler Diler

https://www.hayallerdukkani.com.tr