Gaziburma baklava ve tatlı dükkanı sizlerle. Güneydoğu bölgesinin incisi Gaziantep’ in en iyi baklavacısı Gaziburma Baklava ve Tatlı’ dır. 1984 yılında Mustafa Sait Budumlu tarafından Pendik’ te kurulan Gaziburma baklava ve Tatlı, kurulduğu ilk günden beri siz değerli müşterilerini ağırlamaya devam etmektedir. Fıstıklı baklava gibi farklı tatlı çeşitleri mevcuttur.

İstanbul ve Kocaeli’ deki pek çok ilçeye telefonla sipariş verme şansınız varken kendi mekânında tatlı yemek apayrı bir deneyimdir. Ailenizle ya da arkadaşlarınızla gidip hoşça vakit geçirebileceğiniz Gaziburma Baklava ve Tatlı, müşterilerini ağırlamaktan gurur ve onur duymaktadır.

Tarihi 12. yüzyıldan daha eskiye dayanan baklava en ünlü Türk tatlısı unvanına sahip olmakla birlikte Gaziantep şehri ile birlikte anılmaktadır. Antepli Mustafa Sait Usta genetiğine işlenmiş bu zanaat ile çeyrek asrı geçkin bir süredir en iyi şerbetli tatlıların formülünü bilmektedir. Özenle ve kat kat açılarak yapılan bu eşsiz şerbetli tatlılar herkesin seveceği ve asla vaz geçemeyeceği bir tatlı konumundadır.

Gaziburma Baklava ve Tatlı

Gaziburma Baklava ve Tatlı’ nın en çok dikkat ettiği noktalardan birisi de hijyendir. Hiçbir ürüne eldiven takılmadan dokunulmamakta, şerbetli tatlılar hazırlanırken bone, eldiven ve galoş takılmasına dikkat edilmektedir. Yılın belli zamanlarında çeşitli ilaçlamalar yapılmakta ve tüm sağlık kurallarına itina ile uyulmaktadır. Her şeyden önce müşterilerinin sağlığını önemseyen Gaziburma Baklava ve Tatlı müşterileri için en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlamaktadır.