Ersağ organik içerikli temizlik ve kozmetik malzemeleri satan bir firmadır. Ürünlerini kendi fabrikasında üretmekte ve dağıtımını yapmaktadır. Sadece bizim ülkemizde değil Avrupa’da da çok talep görmektedir. Çünkü yavaş yavaş herkes bilinçlenmektedir. Kimyasal ürün kullanımının ne kadar tehlikeli olduğu ortaya çıkmaktadır.

Hem insan hem de çevre sağlığını korumak adına bitkisel içerikli ürünler kullanmak gerekmektedir. Ersağ üyelik sistemi de bu amaç doğrultusunda ortaya çıkmaktadır. Ürünler sadece katalog üzerinden satılmaktadır. Üyelik oluşturarak hem ürünleri satın alabilir hem de gelir elde edebilirsiniz. Üstelik 18 yaş üstü herkes Ersağ hızlı üyelik sitesinden formu ücretsiz olarak doldurarak üye olabilir ve bu aileye katılabilir.

Ersağ Üyelik Nasıl İşliyor?

Network sistemi ile işleyen üyelik için ilk yapılması gereken 100 TL tutarında bir alışveriş yapmaktır. Bu alışverişinize ev ve vücut temizliği, gıda takviyesi üzerinden de vitaminleri ekleyebilirsiniz. Üyeliğini tamamlarken aynı zamanda bitkisel yapılı ürünleri de keşfetme fırsatı elde edebilirsiniz. Daha sonra her ay bu şekilde alışveriş yapma zorunluluğu da kalmıyor. Ürünler az kullanımla bile uzun süre sizi götürecektir.

İçerikleri az kullanıma uygundur. Bu kapsamda fiyatları da oldukça uyguna gelmektedir. İlk başlarda Ersağ üye ol yaygınlaşması biraz sıkıntılı geçebilir çünkü insanlar marketlerden kimyasal temizlik ürün almayı alışkanlık haline getirmişlerdir. Reklamları da daha fazla olduğu için daha güvenilir gelmektedir. Ancak Ersağ hızlı üyelik sitesini inceleyip ürünleri tanıdıktan sonra fikirleri değişecektir.