İslam dininde önemli bir yer edinin mevlit, genellikle sevinilen ve ortak duygularla bir araya gelinen anlarda okunur. Özellikle bebekler için yapılan kırk mevlidi aileler tarafından çok önemsenir. Bebeğin bu güzel güne hazırlanması için çabalanır ve bazen özel giysiler de tercih edilir. Bebek mevlüt kıyafetleri konusunda artık çok fazla seçeneğe sahip olduğu için herkes kendi beğenisine göre bebeği için kıyafet seçimi yapabilir.

Hangi Mevlüt Elbisesi Alınmalı?

Erkek ve kız bebekler için özel olarak farklı mevlüt elbisesi tasarımları yapılıyor. Bu âdete fazlasıyla değer verildiği için herkes en güzel bebek mevlüt kıyafetini satın almayı amaçlayacaktır. Ancak unutulmaması gereken bir şey var ki, kıyafet sadece güzel olmamalı, aynı zamanda bebeğin kendisini rahat hissetmesini de sağlamalıdır.

Son dönemde erkek bebekler için tasarlanan kıyafetler içerisinde en cazip geleni şehzade kıyafeti olmaya başladı. Bebeğini bir şehzade gibi bugüne hazırlamak isteyen ebeveynlerin tercihi olan şehzade mevlit takımı altın yaldızlı işlemeleri ve kafasında şehzade kavuğu ile oldukça fazla beğeni kazanıyor. Tabi bu gösterişli kıyafetten ziyade sade seçenekler de yok değil. Sade mevlit takımlarından yana seçim yapmak, çocuğun normal zamanlarda da giyebileceği bir takıma sahip olmasını sağlayacağı için akıllıca bir seçenek olabilir.

Kız Bebek için Mevlüt Takımları

Kız bebek için de çok fazla mevlüt takımı seçeneğine sahip olunuyor. Genel olarak etekli takımlar şeklinde tasarlanan bu kıyafetler, fırfırlı etekleri, tül detayları ve desenleri ile herkesin beğenisini kazanmayı başarmış gözüküyor. Genel olarak beyaz ve krem gibi açık renklerde tasarlanan kız bebek mevlüt takımları, Haya Bebe farkıyla satın alındığında çok daha avantajlı hale gelecektir. Kaliteli kumaş yapısı, hızlı gönderimi ve ödeme kolaylığı ile annelerin ilk tercihlerinden biri haline gelen Haya Bebe’nin mevlüt takımı seçeneklerine http://www.hayabebe.com/Mevlut-Kiyafetleri,LA_11-2.html bağlantısını kullanarak ulaşabilirsiniz.