Çekirdek çitlemek hele de yaz aylarında ne kadar da zevkli bir alışkanlıktır. Bir de çekirdek faydaları düşünüldüğünde bu muazzam lezzeti bırakmayı hiç istemeyebilirsiniz. Tok tutma özelliği bulunması dolayısıyla genellikle çekirdek bir ara öğün olarak tavsiye edilir. Ayrıca çekirdek öğütülerek un yerine sağlıklı atıştırmalık yaparken kullanılabilir.

Çeşitli tariflerde bütün olarak kullanıp yemesi çok keyifli kurabiyeler, ekmekler, poğaçalar, üretmek mümkündür. Sizin için her zaman katkısız ve taze ürünlere sahip olan bir firma olarak en lezzetli tarifleri oluşturmanızı sağlıyoruz. Katkısız ve doğal çekirdek ile tanışmanız için bütün kuruyemişlerimiz doğal lezzetiyle kapınıza gelir.

Çekirdek Besin Değerleri Nedir

Firmamızın bütün ürünlerinde olduğu doğal kuruyemiş kategorisinde yer alan ürünlerimiz de besin değeri açısından oldukça zengindir. Örneğin; çekirdek besin değerleri içinde karbonhidrat, yağ, lif, protein gibi vücudun ihtiyaç duyduğu çeşitli yararlı bileşenler yer alır. Karbonhidrat değeri günlük bir avuç kadar çekirdekte 0,6 gram kadardır. A ve C vitamini olmak üzere potasyum, kalsiyum, demir gibi mineralleri de bulunduran faydalı organik kuruyemiş çeşidini toptan ya da perakende olarak alabilirsiniz. Kas ve kemik gelişimini desteklemesi bakımından günlük bir avuç kadar tüketilmesi önerilir. Özellikle gelişmekte olan çocuklar için düzenli tüketimi son derece faydalıdır. Ürün yelpazemizde bulunan ve severek tüketebileceğiniz çekirdek çeşitleri arasında Dakota, siyah ve beyaz çekirdek olmak üzere seçeneklerimiz bulunur.

Toptan Çekirdek Fiyatları Ne Kadardır

Lezzetinin yüksek olması ile ünlenmiş Aksoy Baharat olarak sayfalarımızdan online şekilde kuruyemişleri toptan çekirdek fiyatları ile satın alabilirsiniz. Firmamızın fiyat politikası piyasadaki birçok firmaya göre oldukça uygundur. Bunun nedeni ise toptan alım yapmamız ve buna göre uygun fiyat politikası benimsememizdir. 25 yıllık tecrübenin ürünü olan en leziz kuruyemişler organik olmaları sebebiyle çokça tercih edilen ürünlerimiz arasındadır. Uygun kuruyemiş fiyatları ile büyük bir avantaj sağlaması yanında firmamız, kaliteyi uygun fiyata sunması açısından oldukça fazla tercih edilir. Siz de şimdi doğal kuruyemiş seçeneklerimizi inceleyerek kolayca sipariş verebilirsiniz. Hem organik hem taze hem de doğal tadını ilk günkü lezzetiyle koruyan harika kuruyemişler için şimdi ürünlerimize göz atabilirsiniz.