Kış aylarının yoğun geçtiği alanlarda buzlanmanın etkisi büyük ölçüde zarar verici olabilmektedir. Bu sistemlerin profesyonel bir şekilde uzmanlar tarafından kurulması sağlanırken, yerden ısıtma sistemleri iç ve dış mekan özelliklerine göre kurulumu yapılan büyük çaplı bir ısı düzeyine sahip olabilir. Endüstriyel, çatı, rampa ve hamam sistemlerinde kullanılabilmektedir.

Buzlanmaya Karşı Yerden Isıtma Sistemleri

Buzlanmaya karşı koymak için kullanılan dış mekan yöntemlerinden biri olarak ısı sistemleri, elektrikli bir şekilde çalışarak çatı zeminine monte edilebilmektedir. Özellikle çatı ısıtma, kış aylarının zorlu geçtiği şehirlerde kurularak çatıdaki ısı oranını arttırır ve düzenli olarak buzlanmanın önüne geçilmesi sağlar.

Bu sistemler aynı zamanda rampa ısıtma alanında da kullanılmaktadır. Yer altına döşenen kablolar sayesinde ısı sistemi çalışarak, buzlanmanın önüne geçmektedir. Profesyonel ve uzmanlık gerektiren bu kurulumlarda, özel ısı sistemlerinin oluşturulmasıyla dijital alana da entegre edilerek akıllı bir sistemin oluşması sağlanmaktadır. Yol ve çatının ısınmasını buzlanmanın önüne geçerek oluk kısımlarıyla da etkileşimin yüzde yüz kesilmesi sağlanır.

Nem Oranına Karşı Yerden Isıtma Sistemleri

Yerin altındaki bir kurulum sistemine sahip olarak, özellikle mermer ve döşemelerin altına yerleştirerek ortamın homojen bir şekilde ısınmasını sağlamaktadır. Hamam ısınma sistemleri bu alanda nem oranının orta düzeyde kalması ve boğucu bir havanın önüne geçmek için ideal yöntemler arasında yer almaktadır.

Hamamın mermer döşemesinin altındaki kurulan kablolu elektrikli sistem, suyla temasın % 100 kesildiği güvenli bir kullanım alanının oluşmasını sağlayacaktır. Böylece hem ortam nemini sabitler hem de ısının yakıcı bir düzeye gelmemesi için kontrolü bir ısınma alanının oluşmasını sağlar. Profesyonel kurulumla hem nem hem de buzlanmaya karşı koyabilen ideal bir teknolojiye sahiptir.

Isı Düzeyini Hava Koşullarına Göre Ayarlar.

Isı düzeyini hava koşullarına göre ayarlaması özellikle dış mekanlar için idealdir. Isitmax.com yerden ısıtma, hem ekonomik bir enerji tüketimi sağlar hem de ısının ortalama düzeyde kalarak gereksiz kullanımından kaçınır. Bütün Avrupa ülkelerinde tercih edilen elektrikli sistemler olarak, bir mühendislik harikası olmanın verdiği bütün imkanları kullanabilir.