Her kızın hayallerinden biri gelin olmak ve kendi yuvasını kurmaktır. Bu özel günde kuaförde hazırlığınız yapılırken üzerinize bride sabahlık modellerinden seçerek kullanabilirsiniz. Gelin olduğunuzu belli etmek ve kendinizi daha özel hissetmek için bu sabahlık modellerinden seçebilirsiniz. Beyaz, pembe, gold, krem rengi gibi modellerden seçimlerinizi yapabilirsiniz.

İsme Özel Bride Sabahlık Modelleri

Gelinler tarafından en fazla tercih edilen bride sabahlık modelleri arasında isme özel modeller yer alıyor. Kolları püskül detaylı ve isim yazan modeller daha şık ve güzel duruyor. İsim detaylı ve gelinler için özel olarak yapılan modeller arasından size özel renkte olanı seçerek en mutlu gününüze hazırlanırken kullanabilirsiniz.

Bride Sabahlık Modellerinin Fiyatları

Gelinler tarafından günümüzde de kullanılan ve oldukça popüler olan bride sabahlık modellerinin fiyatları da oldukça uygundur. Sabahlık modelleri isimlere özel olarak tasarlandığı taktirde fiyatlarda değişiklikler meydana gelebilir. Renk seçimine ve sabahlığın detayların göre de fiyatlarda değişiklikler meydana geliyor. En uygun fiyatlı modellere https://www.ahu.com.tr/bride-sabahlik link adresinden ulaşabilirsiniz.