Geleneksel alışveriş anlayışına yeni bir boyut kazandıran aylık abonelik sistemi market ürünlerinin ayağınıza kadar gelmesini sağlar. Sizi her ay sabit alışverişleriniz için markete girme zahmetinden kurtaran bu abonelik market harcamalarınızı kontrol altına almanıza da yardımcı olur. Abonelikte farklı ürün gruplarının yer alması sayesinde istediğiniz parçaları sipariş verebilirsiniz ve yıl boyunca bunların eksikliğini çekmezsiniz. İsterseniz ilerleyen dönemlerde paket detaylarınızda değişiklik yapabilir, hatta aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Bu tarz bir talebiniz olduğunda sizden herhangi bir ücret talep edilmeyecektir. Bu durum müşteri memnuniyetine verilen önemin bir gereği olup en ekonomik ve profesyonel şekilde hizmet sunulur. Böylece tüm sabit alışverişlerinizi biaylik.com kutu aboneliği ile rahatça halledebilirsiniz.

Bi'aylık.com Aylık Kutu Aboneliği Sistemi

Ürün seçeneklerini her geçen gün biraz daha artıran Bi’aylık.com sabit ihtiyaçlarınızı kapınıza kadar getirir. Market alışverişlerinin daha düzenli olmasını sağlayan bu uygulama on iki aylık olup ürünlere süre boyunca herhangi bir zam yapılmaz. Yani alacağını ürün marketlerde zamlansa bile siz aboneliğiniz boyunca bundan etkilenmezsiniz. Özellikle pandemi döneminde sizin için büyük kolaylık sağlayan bu uygulama bütçe dostu olmasının yanı sıra sizi kalabalık marketlere girme zorunluluğundan da kurtarır. Böylece hem sağlığınızı hem de bütçenizi koruyabilirsiniz. Bunu tek bir tıkla yapabilir, istediğiniz paketlerin dilediğiniz zaman adresinize getirilmesini sağlayabilirsiniz. Adrese teslim için sizden herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.

Bi'aylık.com ve Aylık Abonelik ile Çok Satan Ürünler Nelerdir?

Biaylik.com kutu abonelikleri kendi içerisinde çeşitler ayrılır. Bunlar arasında özellikle filtre kahve paketi, kadınlar için özel gün paketi, keçi sütü bakım paketi, yüz ve cilt temizleme paketi aboneler tarafından yoğun ilgi görür. Kişisel bakım ürünleri ya da yiyecek içecek kategorisini incelediğinizde işinize yarayacak daha pek çok ürünle karşılaşabilirsiniz. Bu paketlerin fiyatları aklık olarak belirlenmekte olup ödeme bu fiyatlara göre yapılır. Her ay alışverişiniz için kartlı işlem yapmanıza gerek yoktur. Başlangıçta işlem yaptığınız karttan aylık ödemeler otomatik olarak gerçekleşir. Bu durum siz aboneliğinizi iptal etmediğiniz sürece ya da kartınızda yeterli limit olduğunca devam eder. Aksi durumlarda tarafınıza gerekli bilgilendirme yapılır.