DEV ZAM | Son dakika: Motorin ve benzin fiyatları yeniden zamlandı! 23 Mart LPG, motorin (mazot) ve benzin fiyatı ne kadar? Ankara, İzmir ve İstanbul akaryakıt benzin litre fiyatı güncel!

Benzin ve motorin fiyatlarına 23 Mart gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere zam geldi. Geçtiğimiz hafta motorine gelen üst üste gelen zammın ardından son olarak dün akşam motorin ve benzin fiyatlarına yeniden zam geleceği bilgisi kamuoyuyla paylaşıldı. Zam haberi sonrası araç sahipleri merak içerisinde "23 Mart motorin ve benzin fiyatları ne kadar?" sorusunun cevabını merak edip araştırıyor. İşte güncel motorin ve benzin fiyatları...

DEV ZAM | Son dakika: Motorin ve benzin fiyatları yeniden zamlandı! 23 Mart LPG, motorin (mazot) ve benzin fiyatı ne kadar? Ankara, İzmir ve İstanbul akaryakıt benzin litre fiyatı güncel!

ANKARA VE İSTANBUL BENZİN - MOTORİN FİYATLARI 23 MART

Bu geceki zamla birlikte, İstanbul Avrupa yakasında da bir litre benzinin fiyatı 19,69 TL’ye, bir litre motorinin fiyatı 22,21 TL’ye yükseldi

İstanbul Anadolu yakasında ise bir litre benzinin fiyatı 19,70 TL’ye, bir litre motorinin fiyatı 22,23 TL’ye yükseldi.

Ankara'da ise  bir litre benzinin fiyatı 19,78 TL’ye, bir litre motorinin fiyatı 22,31 TL’ye yükseldi.

EPGİS FİYAT PAYLAŞIMINI DURDURDU

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Yılmaz’ın çağrısı üzerine akaryakıt sektörünün dağıtım ve bayii dernek temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantı geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Toplantının ardından yapılan açıklamada 'tavan fiyat' uygulamasının yeniden gündeme gelebileceği bildirildi. Rusya-Ukrayna savaşının patlak vermesi ile petrol fiyatlarında yaşanan yükseliş akaryakıta zam olarak yansımış, EPDK ve Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) arasında tartışmanın fitilini ateşlemişti.

Karşılıklı açıklamaların ardından, EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunulmuş, EPGİS de sosyal medya üzerinden yaptığı akaryakıt fiyatı duyurularına ara vermişti.