İlkbahar ve yaz aylarında ayakların terlemeden gün boyu rahat bir şekilde hareket edebilmesi için terlik tasarımlarında her geçen gün daha modern çizgiler karşınıza çıkıyor. Özellikle de elbiselerin altına, takımların altına, eteklerin altına giyilen bayan terlik modelleri sayesinde kombinlerinizi en güzel şekilde karşı tarafa yansıtabilirsiniz.

Parmak Arası Bayan Terlik Modelleri

Parmak arası bayan terlik modelleri yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Parmakların ikisi arasına ya da farklı tasarımlarda lanse edilen bu terlik modelleri genellikle spor ve salaş kombinler ile tercih ediliyor. Şapka, çanta, cüzdan, saat ve güneş gözlüğü ile birlikte takım halinde de kullanabiliyorsunuz. Parmak arası modellerde en çok yer verilen kumaş ise hasır kumaşlardır.

Deri Bayan Terlik Modelleri

Şeffaf ya da diğer tüm renklerden oluşan deri bayan terlik modelleri, yaz aylarının en muhteşem parçalarından olmaya devam ediyor. Sizler de ilkbahar ve yaz aylarında giyeceğiniz tüm terlik modellerine https://www.bambistore.com.tr/kadin-terlik-277 adresinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Alışverişe rahatlıkla başlayabilir ve devam edebilirsiniz.