Avcılar İngiliz Kültür dil kursu olarak bizlere Avcılar bölgesinde hizmet sunuyoruz. Sizlerde bu bölgede kaliteli ve uygun fiyatlı bir kurs merkezi arayışındaysanız bizlere ulaşabilirsiniz. İlgili adreste yer alan kurs merkezimize gelebilir ve tüm detayları yüz yüze görüşebilirsiniz. Aynı zamanda kurs merkezimizi gezebilir ve sizlere sunulan tüm imkanlardan detaylı olarak haberdar olabilirsiniz.

Avcılar İngiliz Kültür olarak sizlere her zaman en kaliteli hizmeti en uygun fiyatlar üzerinden sunmayı hedefliyoruz. Bunu sağlamak adına hem düzenli olarak size özel kampanyalar düzenliyoruz. Hem de kurs süresince ve kurs sonunda kullanabileceğiniz ücretsiz bazı imkanlar sağlıyoruz. Amacımız sizlerin en etkin şekilde ve istediğiniz düzeyde İngilizce dil bilgisine en hızlı şekilde ve en uygun fiyatlar üzerinden erişebiliyor olmanızdır.

Avcılar İngiliz Kültür dil kursumuza gelebilir ve İngilizce Kursu Fiyatları hakkında detaylı olarak bilgi edinebilirsiniz. Başvurmak istediğiniz dönemlerde eğer varsa özel kampanyalarda faydalanabilirsiniz. Böylece çok uygun fiyatlar üzerinden kaliteli bir hizmet alımı yapmış olursunuz.

Avcılar İngiliz Kültür Fırsatları

Avcılar İngiliz Kültür olarak sizler birçok kurs merkezinden farklı olarak özel imkanlar ve fırsatlar sunuyoruz. Kaliteli bir eğitim için öncelikle kariyer sahibi ve deneyimli eğitmenlerle yola çıkıyoruz. Tüm eğitmenlerimiz kendi alanında başarılı ve deneyimli olan kişilerdir. Sizlerde kurslarınız başlamadan önce eğitmenlerinizi çok daha yakından tanıyabilirsiniz. Onların eğitim geçmişi, kariyerleri ve deneyimleri hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Kurs merkezimizde sizlere eğitim verilen tüm sınıflarımız 4-13 kişiye göre hazırlanmıştır. Avrupa standartlarına göre belirlenen bu rakamlarda bir sınıf mevcudu her zaman en verimli eğitimin odak noktalarındandır. İngilizce kursu için sınıflarımızda eğitmenlerinizle her zaman en yakın şekilde tüm paylaşımlarınızı ve bilgi alışverişlerinizi yapabilirsiniz.

Avcılar İngiliz Kültür dil kursumuzu başarı ile tamamlayan tüm öğrencilerimiz için sürecin sonunda sahip olduğu seviyenin de belirtilmiş olduğu bir sertifika sunuyoruz. Avrupa Dil Portfolyosu olarak sunulan bu sertifika ile almış olduğunuz eğitim tüm Avrupa’da geçerli kılınmaktadır. Ve ülkemizde de kimlik numaranız üzerine sahip olduğunuz İngilizce seviyeniz kaydedilmektedir.