Deniz yolu veya hava yolu ile ulaşım sağlayabileceğiniz Kıbrıs’a deniz yolu ile gitmek isterseniz daha ekonomik fiyatlara alabilirsiniz. Hava yolu ulaşım biletlerinin fiyatları ile kıyaslandığında çok daha ekonomik fiyatlara satın alabileceğiniz feribot biletlerini bilet satış gişesine giderek almak yerine hem yorulmadan hem de daha ekonomik fiyatlara online bilet şeklinde alabilirsiniz. Güvenilir biletin adresi olarak uzun yıllardır Kıbrıs feribot bileti satışı yapan ve ekonomik biletlerden yararlanmanızı sağlayan bilet satış sitesi olarak online bilet alarak indirim hakkı kazanma fırsatını sizlere sunuyoruz.

limanından kalkan Kıbrıs feribot seferlerine ait tüm biletlerin gün ve tarihlerine ulaşabilmek, online bilet alarak indirim hakkı kazanmak için sitemizi ziyaret etmeniz yeterli olacaktır. Yıl içerisinde mersin Taşucu kalkışlı tüm feribot seferlerinin bilgilerinin ve biletlerinin yer aldığı sitemizi inceleyerek istediğiniz gün ve tarih için bilet alabiliyorsunuz. Mersin Taşucu limanı kalkışlı tüm feribot seferlerinin bilgilerine ulaşabileceğiniz sitemizden iptal edilen seferler hakkında da bilgi alabilirsiniz.

Taşucu Kalkışlı Seferler

Mersin Kıbrıs feribot seferleri Mersin limanı kalkışlı ve Taşucu limanı kalkışlı olarak ikiye ayrılıyor. Taşucu kalkışlı feribot seferleri Gazimagosa limanı varışlı olarak düzenlenirken Mersin limanı kalkışlı feribot seferleri Girne limanı varışlı olarak düzenlenmektedir. Taşucu Mersin kalkışlı feribot seferleri güzergah farklılıklarına göre fiyat farklılığı da gösterir. Bu nedenle ekonomik Kıbrıs feribot bileti alırken indirimli olan Taşucu kalkışlı biletler almak size avantaj sağlayacaktır.

Sitemizde yer alan Mersin ve Taşucu kalkışlı Kıbrıs feribot seferleri için online bilet satın alma işlemini yaparak indirim hakkınızdan faydalanabilir, hava yolu biletlerine göre çok ekonomik olan feribot biletlerini daha ekonomik fiyatlara satın alabilir ve deniz yolu ulaşımının tadını çıkarabilirsiniz.