Bir arabaya sahip olmak pek çok insanın ortak isteklerinden bir tanesi durumunda. Hemen hemen dünyanın her yerinde de durum bu şekilde. Ancak bazıları da klasik otomobiller yerine kamyon gibi daha farklı araçlara yöneliyor. Bazen ticari nedenlerle olan bu yönelim bazen de bir tutku haline gelebiliyor.

Durum böyle olunca insanlarda satılık kamyon bulabilmek için ciddi araştırmalar yapıyor. Tabi ki buna ek olarak ikinci el kamyon araştırması da ciddi bir öneme sahip oluyor. Biz de bu yazımızda ikinci el kamyon alabileceğiniz 5 siteyi bir araya getirdik.

1-Truck1

Uzun yıllardır Avrupa piyasasının lideri konumda yer alan Truck1, Türkiye pazarından da önemli bir oyuncu durumunda. Güvenilir yapısı ve sunduğu pek çok farklı seçenek ile satılık kamyon arayanların tercih edebileceği en etkili sitelerden bir tanesi.

2-Taşıt

Onlarca farklı araç modelini sitesi içerisinde barındıran Taşıtlar, kamyon konusunda da müşterilerine farklı seçenekler sunuyor. Ek olarak üyelik oluşturup kullanıcılarında araç satışı yapabiliyor bu nedenle ikinci el kamyon almak istiyorsanız göz atabilirsiniz.

3-Arabam

2000 yılında kurulan ve bir çeşit araç ilan sitesi olan arabam, uzun yıllardır bu sektörde faaliyet gösteren bir şirket konumunda. Özellikle ikinci el araç konusunda farklı opsiyonlar sunan arabam müşterilerinin ilgisine göre çeşitli araçları gösterebiliyor.

4-Sahibinden

Pek çok ürünün satışını bünyesinde barından sahibinden ikinci el ve sıfır km kamyon konusunda da faaliyet gösteriyor. Kişilerin ilanları ile gerçekleştirilen satışlar ile hayalinizdeki aracı bulmayı deneyebilirsiniz.

5-Otonomi

2016 Yılında faaliyete başlayan otonomi, sektörün en genç oyuncularından bir tanesi olarak biliniyor. Türkiye’deki sıfır ve ikinci el motorlu taşıtları bünyesinde barındırmayı hedefleyen otonomi, kamyon almak isteyenlerin de inceleyebileceği siteler arasında yer alıyor.