İtalya tatili deyince aklınıza ne geliyor? Venedik'te gondol turu, Napoli'de pizza, Roma'daki Kolezyum, Floransa'da Vecchio Köprüsü ve Milano'da alışveriş.. Herkesin aklına İtalya deyince birçok şey geliyor olabilir ancak bundan sonra İtalya deyince aklınıza Gruppal.com gelecek! Birbirinden ekonomik tatil turları, kredi kartına kolay ödeme seçenekleri ve tatil paketi aldıkça kazandığınız hediye puanlar... Gruppal turizm platformu ile tatil anlayışınız çok değişecek!

Bir Tıkla Tatilini Planla!

Oturduğunuz yerden bu yıl ya da gelecek yıl nereye gideceğinizi, hangi otellerde kaç gün kalacağınızı planlayabilir ve tatilinizi en iyi fiyatlarla Gruppal.com üzerinden alabilirsiniz. Uygun fiyatlı yurtdışı turları, eğlence dolu yurtiçi gezileri, Kıbrıs otel seçenekleri ve gemi turlarının dışında, nehir gezileri ve vize hizmeti de firmanın sunduğu ayrıcalıklar arasında yer alıyor.

Tatil ile İlgili Aradığınız Her Şey

Gruppal'da kredi kartınız ile yaptığınız alışverişlerde, kredi kartı bilgileriniz SSL ile şifrelenerek, güvenli bir şekilde bankalara aktarılmakta ve Gruppal sunucularında kesinlikle tutulmamaktadır. Sunulan ürün ve hizmetler Gruppal yetkilileri tarafından kontrol edilerek, kalite standartlarına uygun olmalarına özen gösterilmektedir. Gruppal Müşteri Hizmetleri yetkilileri her türlü sorunuz için daima yanınızda oluyor. Hayalinizdeki rüya gibi balayını planlamak ya da ailenizle keyif dolu bir tatil geçirmek için birbirinden farklı konseptleri ve temaları inceleyip planınızı yapabilir, aklınızdaki her soruyu yanıtlayacak müşteri temsilcileri ile görüşüp yüksek tatilinizi satın alabilirsiniz.

Tüm Hizmetler Bir Arada

İster vizesiz yurtdışı turları, ister Ege kıyılarının en güzel otelleri, isterseniz de Avrupa başkentlerini kapsayan tatil gezilerini birbirinden farklı güzergah ve uçak alternatifleri ile görme şansı, en uygun ödeme seçenekleri ve 9 taksit imkanıyla sizi bekliyor. Üstelik yurtdışı tatilleriniz için vize ve seyahat sağlık sigortası işlemlerini de en iyi fiyatlarla burada bulabilirsiniz.