“Eyvah, kadını kesti” numarası



Herkesi ilk izleyişinde dehşete düşüren numara… Kadını bir kutuya yatıran sihirbaz, tam ortadan dev bir bıçakla kutuyu ikiye keser, kadının bacakları bir tarafta, gövdesi bir tarafta kalır. Sonra da bunları birleştirir. Yok artık! Meğer öyle değilmiş, şekildeki gibi kutunun içerisinde iki tane kadın varmış. Vay canına.

“İrfan kadın havada yatıyor” numarası



Ciddi ciddi kadın havada yatıyordu. Nasıl olur ya, insanın aklı almıyor ki bunu. Çizimde de görebileceğiniz gibi kadının sırtını destekleyen bir çubuk varmış. İyi de, kadın çubuğun üstünde nasıl yatıyor? Bunun cevabı yok. Hala biraz korkutucu görünüyor.

“Adam havada oturuyor” numarası



Böylelerinden bizim sokaklarımızda yok. Biz Taksim Metro İstasyonu’nda farklı bir şeyler çalan sokak müzisyenlerini görünce bile mutlu olan insanlarız oysa. Keşke böyle şeyler de görsek. Aman her neyse… Fotoğrafta gördüğünüz ve bizim Jedi Osman’ın etrafında dolanan kırmızı hayali çizgi, aslında orada bir gizli çubuk olduğunu gösteriyor. Adam sahiden havada oturmuyormuş.

“Bizim hanım eve yapboz almış” numarası



En karışık ve çizimini bile aklımızın en almadığı numara bu. Hani sihirbazın mankeni üç parçaya ayırdığı, “göz yanılması yahu bu” dediğimiz numara. Tamam, sahiden bir göz yanılması var ortada, peki ama şunu gerçekten mühendis dili kullanmadan açıklayabilir misiniz? Hem bunu hangi hastalıklı zihin icat etti? Bu da önemli bir soru gibi duruyor.

“The Smooth Criminal” numarası



Dünyanın en büyük sihirbazı bir müzisyendi ve yıllar önce aramızdan ayrıldı, şimdi bulutların üstünde moonwalk yapıyor.