KOÇ

KOÇ Burcu Mayıs 2017 tarihinde içten davranışlara ve fikirlere sahipsin. Beklediğin bazı sonuçları elde edemeyebilir, işine yaramayan etkilerle karşılaşabilirsin. Bu durum kısa süreli hayal kırıklığına neden olabilir. Ancak ulaşmak istediğin şeyden vazgeçmiyor ve bu doğrultuda ilerlemeye devam ediyorsun.

11 Mayıs 2017 Dolunay Akrep Burcunda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri sende heyecana sebep oluyor. İstemsizce atacağın bazı adımlar sonrası pişmanlık duyabilirsin. 25 Mayıs 2017 Yeniayı Terazi Burcunda gerçekleşiyor. Yeniay etkileri ile sportif faaliyetlere yönebilir, keyif verici tecrübeler elde edebilirsiniz.

Koç Burcu aşk hayatı Mayıs 2017’de daha etkili. Hükmeden taraf çoğunlukla sen oluyorsun. Geçmişe dayalı tecrübeler sayesinde eline geçen gücü kullanmaktan çekinmiyorsun. Son derece etkileyici ve tahrik edicisin. Fark ediliyor ve beğeniliyorsun. Hemcinslerinle girdiğin rekabet ortamlarından galip gelerek ayrılıyorsun. Enerjin giderek artıyor ve varsa partnerin üzerinde vazgeçilmez bir etki uyandırıyorsun. Bekar isen aşk sana bu ay kendiliğinden geliyor. Önünde heyecan dolu günler var. Duygusal olarak yaşadığın sıkıntılar geride kalıyor.

Mayıs 2017 Koç Burcu aile ve ilişkilerinde bir düşmanını fark ediyorsun. Bu düşman sana çok yakın biri ve her şeyini içten içten kıskanıyor. Bugüne kadar fark edemediğin bir takip içinde olduğunu anlıyor ve uzaklaşma yoluna gidiyorsun. Başarılarına engel olmak isteyen bu insan veya insanlara karşı dikkatli olmalı, gereken mesafeyi korumalısın. Ev aile hayatı içinde yaşanan bazı durumlar karşısında tepkini koymak amaçlı kısa süreliğine arkanı dönebilirsin. Olması gerekenler için zaman ihtiyacın var. Duygularını ertelememeli, seni rahatsız eden şeyleri açık ve net şekilde belirtmelisin.

Koç Burcu sağlığı Mayıs 2017 tarihinde iyi görünüyor. Ancak yakın çevrenizden birinin rahatsızlığı karşısında çaresiz kalarak üzülebilirsin. Her şey yolunda ilerlese de, ay içinde yaşayabileceğin birkaç pürüz seni yoğun şekilde strese sokabilir. Duyduklarını kulak arkası etmeli, her sözü umursamamalısın. Unutma, kapını kapattığında herkes kapının dışında kalıyor. Sağlıklı bir ay dilerim.

BOĞA

BOĞA Burcu Mayıs 2017 tarihinde beklediğin bir haberle ilgili olumsuzluk yaşayabilirsin. Ancak, oluşan negatif etkiden kısa sürede sıyrılıp olması gerektiği şekilde yaşamaya devam ediyorsun. Mayıs ayı ile birlikte yeni maceralara atılmak, yeni heyecanlar duymak istiyorsun. Önüne çıkan fırsatları olumlu yönde değerlendirebilirsin. Şanslı bir dönemdesin ve yapmak istediğin değişiklikleri hayata geçirebilirsin.

11 Mayıs 2017 Dolunay Akrep Burcunda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri kendine olan güven seviyeni düşürüyor. Bu günlerde manevi yönden güçlü hissetmeyebilirsin. 25 Mayıs 2017 Yeniayı Terazi Burcunda gerçekleşiyor. Yeniay etkileri ile toparlanıyorsun. Seni olumsuz etkileyen her ne varsa üzerinden atıyorsun.

Boğa Burcu aşk hayatı Mayıs 2017’de oldukça güçlü etkilere sahip. Bu etkileri olmasını istediğin alanlarda kullanmalısın. Dış görünüme bu ay daha fazla önem veriyorsun. Huzur bulma ihtiyacın yüksek olduğu için, aşkta tartışmalardan uzak duruyorsun. Özel hayatında sahip olduğun güveni kaybetmemek adına yeni adımlar atabilirsin. Ay içinde sana yapılan kasti davranış veya sözlerle karşılaşabilirsin. Mücadele ruhunu kaybettiğin an isteklerinden vazgeçmiş sayılacaksın.

Mayıs 2017 Boğa Burcu aile ve ilişkilerinde sevgi ve şefkat arıyor. Yakın zaman içinde yaşananlar nedeniyle kaybettiğin duyguları aile içinde bulmak için çaba sarf ediyorsun. Pes edip, pes etmemen gereken konularla ilgili akıl danışabilirsin. Hayatında ne yöne gideceğini iyi belirlemelisin. Güçlendirmek istediğin bir ilişki var ise, bunu başarmak yine senin elinde. Hayal kırıklıklarını bir süre göz ardı ederek yola devam etmek daha iyi olabilir. Yaşanan bazı fikir ayrılıkları nedeniyle adını iki yüzlüye çıkarmak isteyen yakınlarınla yeni bir münakaşaya girebilirsin. Sen uyumlu olmaya çalış, bırak herkes kendi çamurunda debelensin.

Boğa Burcu sağlığı Mayıs 2017 tarihinde biraz iyi biraz kötü. Bu durum biraz da sana bağlı sevgili Boğa. Kinle ve intikam duygusuyla hareket etmemelisin. İçinde beslediğin duygular diğerlerinden önce sana zarar veriyor. Hayallerine ve isteklerine ulaşmak için öncelikle sağlıklı olman gerektiğini aklından çıkarmamalısın. Stres bazı günler vücudunu ve psikolojini olumsuz yönde etkiliyor. Daha çekici ve sağlıklı olmak için gülümsemen yeterli.

İKİZLER

İKİZLER Burcu Mayıs 2017 tarihinde olumsuz etkilere karşı savaş açıyorsun. Nefret duyduğun insanlardan intikam alma yoluna gidebilirsin. Bu ay içinde kendini her yönden güçlü hissedebilir, amacına büyük oranda ulaşabilirsin. Ancak risk aldığın durumların getireceği yeni olumsuzluklara da hazır olmalısın.

11 Mayıs 2017 Dolunay Akrep Burcunda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri ile dengeni kaybedebilirsin. Sakin yapından bu günlerde eser kalmıyor. Çevrendeki her şeyden ve herkesten şüphe duyabilirsin. 25 Mayıs 2017 Yeniayı Terazi Burcunda gerçekleşiyor. Yeniay etkileri ile karsızlıkların üzerindeki perde kalkıyor. Önünü daha net görüyorsun. Alışılmamış bazı durumlarla karşılaşman olası görünüyor.

İkizler Burcu aşk hayatı Mayıs 2017’de zedelenen öz güvenini tazeliyor. Yeniden ayağa kalkma vakti. Sahne senin ve dilediğin gibi oynuyorsun. Ulaşmak istediğin noktaya doğru ilerlerken tırmandığın yolun risklerle dolu olduğunu söyleyebiliriz. Kendine acıyanlardan uzak, huzur dolu bilinçli bir aşk istiyorsun. Evli isen birlikteliğinde ortaya çıkan sorunlarla birlikte evliliğini bambaşka bir noktaya taşıyabilirsin. Yalnız yaşıyorsan uzun soluklu bir ilişki için oldukça fazla mücadele vermek gerekiyor.

Mayıs 2017 İkizler Burcu aile ve ilişkilerinde istikrar bozulabilir. Diğer insanların şanssızlıkları sana farklı bir başarı getirebilir. Ancak bu durum uzun sürmeyebilir. Niyetin bu nokta çok önemli. İyi niyetle hareket etmeye gayret etmelisin. Ailenden biri de olsa tehlikeli projeler içinde bulunmamaya çalış. Bir alacak verecek meselesinin üzerine gitmemen gereken bir döneme giriyorsun.

İkizler Burcu sağlığı Mayıs 2017 tarihinde oldukça iyi görünüyor. Fiziksel anlamda güç topluyorsun. Ruhsal anlamda ise bazı günler kendini kötü hissedebilirsin. Değişken psikoloji seni farklı alanlara itebilir. Ani kararlar almadan ve adım atmadan önce iyice düşünmelisin. Bunun dışında midene dikkat etmelisin. Mümkünse ayakta atıştırma ve dışarıda yemek yeme. Sağlıklı bir beslenme ile var olan mide problemini yenebilirsin.

YENGEÇ

YENGEÇ Burcu Mayıs 2017 tarihinde ne düşündüğün ve ne yaptığın son derece önemli. Bu süreçte başarıya da, başarısızlığa da hazır olmalısın. Zihnin fazlasıyla yoğunlaşıyor. Çevre ve şartlar sabrını zorlayabilir. Çare yine tamamen senin elinde. İlerlediğin yolda pes etmemeli, geriye dönüp bakmamalısın.

11 Mayıs 2017 Dolunay Akrep Burcunda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri seni tuhaf bir hayal dünyasına sürükleyebilir. Kısa süreliğine de olsa her şeyi unutarak, hedeflerinden sapabilirsin. 25 Mayıs 2017 Yeniayı Terazi Burcunda gerçekleşiyor. Yeniay etkileri isteklerinin gerçekleşmesine zemin hazırlıyor. Hayatın aldatıcı yönüne kapılmadan ilerliyorsun.

Yengeç Burcu aşk hayatı Mayıs 2017’de sevdiği insanla ilgili hayal kırıklığına uğrayacağı durumlarla karşılaşabilir. Ulaşmak istediğin mutluluğun tam da istediğin gibi olmadığını fark edebilirsin. Bağımlısı olduğun duyguları, kendi içinde abartmış olabilirsin. Bunların yokluğuna katlanmak zor olabilir. Bu nedenle kontrollü olmalısın. Ay ortasından sonra kaybettiğin dengeyi yeniden buluyorsun. Hayatında fiziksel bazı değişimlere yer verebilirsin. Bunun yanında ruhsal olarak güçleniyorsun. Aşk hayatında kabul ettirme, üstün gelme ve isteklerin yerini bulması ile sonuçlanan bir döneme giriyorsun.

Mayıs 2017 Yengeç Burcu aile ve ilişkilerinde istikrarı koruyor. Fikirler kabul görüyor. Bugüne kadar verdiğin emekler karşılık buluyor. Bu ay içinde uzun bir seyahat veya taşınma söz konusu olabilir. Bir konuda ailenin teşviğine ihtiyaç duyabilirsin. Eksik kalan bir yanından haber alma ihtimalin oldukça yüksek. Yaşantına girecek olan yeni bir arkadaş seni zekasıyla etkiliyor. Birlikte güzel işler başaracağını düşünerek hareket edebilirsin.

Yengeç Burcu sağlığı Mayıs 2017 tarihinde yaşayacağı birkaç sarsıntı ile kısa süreli bunalıma girebilir. Ancak bu durumdan sıyrılman uzun sürmüyor sevgili Yengeç Burcu. Kendini hayatın akışı içine bırakmalısın. İnatlaşmaman gereken konulara direnmek sağlığını bozmaktan başka bir işe yaramıyor. Beslenmene ayrıca dikkat etmen gereken bir döneme giriyorsun. Haddinden fazla kilo kaybı yaşanabilir.

ASLAN

ASLAN Burcu Mayıs 2017 tarihinde değişimin kapısını aralıyor. İnanılmaz derecede hırslısın. Bundan sonra hayatına tümüyle kendin yön vermek isteyebilirsin. Çok çalışıp sadece kendini ödüllendirmek üzere bir yola çıkıyorsun. Lider ruhunla yapamayacağın iş yok gibi. Bozulan ilişkileri toparlama gibi bir çabaya sahip değilsin. Özel hayatında inceldiği yerden kopsun tavrın herkesi şaşırtıyor.

11 Mayıs 2017 Dolunay Akrep Burcunda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri sana güç veriyor. Bu tarihten itibaren oyunun kurallarını koyan taraf sen oluyorsun. Şartlarını kabul etmeyeni hayatında barındırmıyorsun. 25 Mayıs 2017 Yeniayı Terazi Burcunda gerçekleşiyor. Yeniay etkileri sana yaşam enerjisi ile birlikte geliyor. Bu enerjiyi en doğru şekilde kullandığında varacağın noktayı sen bile hayal edemezsin.

Aslan Burcu aşk hayatı Mayıs 2017’de sessiz ve derinden ilerliyor. Aslına bakarsan sığınacak bir limana ihtiyaç duyuyorsun. Hayatında gerçek anlamda bir aşk olduğu söylenemez. Var olan sorunların üzerine gitmiyor, büyütmüyorsun. Bu da bir şeylerin içinde tükendiği anlamına geliyor. İleride ne olur bilinmez, ancak uğraşmaktan ve konuşmaktan yorulduğun bir gerçek. Bekar olan Alan Burcu bu hafta gireceği ortamlarda yeni heyecanlar duysa da aradığını bulamıyor.

Mayıs 2017 Aslan Burcu aile ve ilişkilerine huzur hakim oluyor. Çoğu şeyi görmezden geliyorsun. Bazı konuların, özellikle de geçmişin konuşmakla düzelmeyeceğinin farkındasın. Kopacak olan fırtınaları önceden belirleyip, yaşanabilecek huzursuzluklara karşı akılcı bir yol tercih ederek ortamdan uzaklaşıyorsun. Hayatında saklı gizli hiçbir şey yok. Tamamıyla netsin ve herkesin aynı şeffaflıkta olmasını bekliyorsun.

Aslan Burcu sağlığı Mayıs 2017 tarihinde daha iyi. Giderek iyileşen sağlığın tümüyle düşünce yapının değişmesine bağlı. Bu aydan itibaren kendine daha iyi bakıyor, sağlığına zarar veren her şeyi terk ediyorsun. İraden son derece güçlü. Bu sana pozitif şekilde dönüyor. Strese ve stres yaratan insanlara karşı mesafeni koruyorsun.

BAŞAK

BAŞAK Burcu Mayıs 2017 tarihinde gösterdiği çabanın onayını ve mükafatını alıyor. İlişkilerin son derece yerinde ve iyi ilerliyor. Maddi anlamda özgürleşiyorsun. Bunun yanı sıra yerinde sayarsan gelişme imkanı bulamayabilirsin. Zırhını delerek sınırları aşmalı, kendi dünyanın dışına çıkmalısın.

11 Mayıs 2017 Dolunay Akrep Burcunda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri iradeni zayıf kılabilir. Bu dönemde kendine olan güvenini kısa süreliğine kaybedebilirsin. Basit korkular ve endişeler ortaya çıkabilir. 25 Mayıs 2017 YeniayıTerazi Burcunda gerçekleşiyor. Yeniay etkileri bir konuda kararsız kalarak yanlış karar vermene neden olabilir.

Başak Burcu aşk hayatı Mayıs 2017’de kendini ifade ederek karşı cinse güven veriyor. Partnerinin düşüncelerini dinliyor, önem veriyorsun. Bu da yaşanan ve yaşanabilecek olan tüm tersliklere çözüm getiriyor. Huzur ve ahenk içinde ilerleyen bir aşk hayatın var. Bazı günler daha hassas olabilir, duyguların karşılık bulmayabilir. Bu gibi zamanları dert etmeden ilerlemelisin. Hayat hep aynı çizgide ilerleseydi, alınan keyif emin ol bu kadar büyük olmazdı.

Mayıs 2017 Başak Burcu aile ve ilişkilerine adapte olmuş durumda. Önceden yaşanan tatsızlıkların büyük bir bölümü sona eriyor. Hak ettiğin saygıyı görmeye başlıyorsun. Bununla birlikte yakınında dolanan güvensiz bir insana karşı dikkatli olmanda fayda var. Yüzüne karşı gülüp arkandan konuşan tiplerden. Araya mesafe koymalı, sözüne güvenmemelisin. Bu kişiye olan güvensizliğini ise diğerlerine yansıtmamalısın. Gireceğin yeni dönemde hırslarına kapılmadan ilerlersen, aile içinde zafer çığlıkları atan sen olabilirsin.

Başak Burcu sağlığı Mayıs 2017 tarihinde yeme içme, dinlenme ve stresle doğru orantılı şekilde ilerliyor. Kilo almaya elverişlisin. Var olan kilolarla ilgili uygun bir diyet programı uygulayabilirsin. Stres kontrolün bu ay iyi sayılır. Ancak yine de tedbiri elden bırakmamak gerek. Bırakmak istediğin bir bağımlığın var ise, bu ay ortasından sonra bununla ilgili girişimde bulunabilirsin.

TERAZİ

TERAZİ Burcu Mayıs 2017 tarihinde çevren genişliyor. Hırslanıyor ve olmasını istediğin konularla üzerinde daha çok çalışıyorsun. Esprili kişiliğin ve güler yüzünle insanları etkilemeyi başarıyorsun. Sıkıntıların büyük br bölümünü atlattın sayılır. İstikrarı elden bırakmasan daha iyi yerlere varabilirsin. Özel hayatında duygularını daha net şekilde ifade etmen gerekiyor.

11 Mayıs 2017 Dolunay Akrep Burcunda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri bir konuyla ilgili risk oluşturabilir. Bu durum seni adım atmaktan alıkoyabilir. Yapmak istediğin şey hakkında daha iyi bir karar vermek üzere erteleme yoluna gidebilirsin. 25 Mayıs 2017 Yeniayı Terazi Burcunda gerçekleşiyor. Yeniay etkileri çözümsüz bir duruma çözüm getiriyor. Ay sonuna doğru yüzün gülüyor, keyfin yerine geliyor.

Terazi Burcu aşk hayatı Mayıs 2017’de sırları ortaya döküyor. Hayatında gizli kalan ne varsa açığa vuruyor ve sana yük olan düşüncelerden kurtuluyorsun. Sonrasında ahenkli ve uyumlu bir birliktelik seni bekliyor. Seni olduğun gibi kabul etmeyen kim varsa uzak duruyorsun. Bunun dışında bu ay çok yakın bir arkadaşınla arandaki samimiyet yanlış anlaşılabilir. Bu sebeple farklı zorlukla içine girebilirsin. Aşk hayatında istediğin bir şeyle ilgili hayal kırıklığına uğrayabilirsin. Bu da sana artık mutlu olamayacağın duygusunu kısa süreli de olsa yaşatabilir.

Mayıs 2017 Terazi Burcu aile ve ilişkilerinde yeni şeyler öğreniyor. Yıllar öncesinde yaşanan bazı durumlarla ilgili yeni şeyler açığa çıkabilir. Bu şekilde yakın çevrenden birileriyle yüzleşmek zorunda kalabilirsin. İnsanların kaç yüzü olduğunu hesaplayamadığın bir dönemden geçiyorsun. Ancak tüm bu yaşananlara alışıksın ve bu durumlar senin başarını baltalamaya yetmiyor. Olanı orada bırakarak yoluna devam ediyorsun.

Terazi Burcu sağlığı Mayıs 2017 tarihinde risk almamalı. Hem fiziksel hem ruhsal anlamda dikkatli olmalısın. Dalgınlıklara ve ufak tefek kazalara açıksın. İyi beslenmeli, iyi dinlenmeli ve sana zarar veren alışkanlıkların varsa bırakmalısın. Zihinsel güçlüklerle savaşmanın en iyi yolu sağlıklı bir bedendir.

AKREP

AKREP Burcu Mayıs 2017 tarihinde karşına çıkan sorunları zekanla çözüyorsun. Duygularını yerinde kullanarak iradeni devreye sokuyor, en olmadık sorunları devre dışı bırakıyorsun. Bu da durumlara kolayca hükmetmeni sağlıyor. Enerjini doğru kullandığında daha iyi yerlere varabilirsin. Aile içi beklenmedik olaylar gelişebilir. Tümüyle niyetinin yön vereceği yeni bir döneme giriyorsun.

11 Mayıs 2017 Dolunay Akrep Burcunda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri ile beklediğin bir konu üzerine hayal kırıklığı yaşayabilirsin. Planların istediğin şekilde ilerlemeyebilir. 25 Mayıs 2017 Yeniayı Terazi Burcunda gerçekleşiyor. Yeniay etkisi ile isteğinin önündeki engel kalkıyor. Bu zamanla birlikte çevrende senin de tahmin edemediğin olumlu değişimler yaşanıyor.

Akrep Burcu aşk hayatı Mayıs 2017’de başkalarının etkisi altında kalabilir. Aşkta istediğin karşılığı bulamadığında bencil olabiliyorsun. Modası geçmiş durumları yaşantından çıkararak yeniliklere yer vermek istiyorsun. Büyük sorunlar yaşanan bazı Akrep Burcu ilişkileri son bulabilir. Bu dönemde duygularını tamamen arka plana atarak mantığınla ilerliyorsun. Bu da, şu anda aşkta kaybediyorsun gibi hissettirse de, ileride karşına çıkan fırsatlar bu düşünceyi yerle bir edecek tarzda görünüyor.

Mayıs 2017 Akrep Burcu aile ve ilişkilerinde birlik beraberlik istiyor. Kaybettiğin bazı duyguları bulma ihtiyacı ile hareket ediyorsun. Seçim yapman gereken bir durum canını fazlasıyla sıkabilir. Kendi elinde olmayan sorunlara çözüm üretememek seni gibi hissettirebilir. Bu sebeple, herkesin kendi hayatı diyerek youna devam ediyorsun. Aile içinde zayıflayan ilişkileri güçlendirmek için üzerine düşenin yapmanın rahatlığı içindesin.

Akrep Burcu sağlığı konusunda Mayıs 2017 tarihinde biraz yorgun hissedebilir. Çok fazla iyi iş başardın ve haliyle yoruldun. Vücudunuz sinyal veriyorsa dinlenmelisin. Ayrıca bu süreç içinde daha yaptıklarını değerlendirip ilerisi için yapacağın şeylere daha iyi odaklanabilirsin. Belli bir rahatsızlığın var ise, bu ay içinde tekrar ortaya çıkabilir. Ancak bu durum seni eskisi kadar üzmüyor ve kısa sürede sağlığına kavuşuyorsun.

YAY

YAY Burcu Mayıs 2017 tarihinde hayatının baş rolünde olmak istiyorsun. Kendine ve sezgilerine güveniyorsun. Çevren genişliyor. Arkadaş ve dostlarına ihtiyaç duyabilirsin. Kariyer hayatın varsa rekabet içine gireceğin durumlar artıyor. Özel hayatında açık sözlü davranıyor, hoşuna gitmeyen durumlara son veriyor veya düzeltme yoluna gidiyorsun.

11 Mayıs 2017 Dolunay Akrep Burcunda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri ile ödün verdiğin konularla ilgili kendini esaret altındaymış gibi hissedebilirsin. Bu durumdan kurtulmak için çaba sarf ediyorsun. 25 Mayıs 2017 YeniayıTerazi Burcunda gerçekleşiyor. Yeniay etkisi sana güzel enerjiler sunuyor. Fakat gereğinden fazla vericisin. Bu süreçte zarar görmemek için dengeyi kaçırmamaya dikkat etmelisin.

Yay Burcu aşk hayatı Mayıs 2017’de hareketli ve bol diyalog içeren günler geçiriyor. Partneri olanlar yolunda gitmeyen şeyler hakkında önemli konuşmalar yapıyor. Güven verdiğin kadar güven vermek istiyorsun. İki ucu açık sözler hoşuna gitmiyor. Bu dönemde niyetin ya her şeyi netleştirmek ya da tümüyle son vermek. Bekar Yay Burcu bu hafta kalabalık ortamlara giriyor. Yaşadığın yakınlaşmalardan biri sana artı şekilde geri dönebilir.

Mayıs 2017 Yay Burcu aile ve ilişkilerinde son derece pozitif. Kendini hiçbir konuda üzmüyorsun. Bugüne kadar yaşadığın tecrübeleri bir araya getirerek hareket ediyorsun. Kişiye göre davranarak dengeleri korumayı tercih ediyorsun. Yakın çevrenden biri sana ortaklık teklifi veya benzeri bir teklifle gelebilir. Riskli bulduğun bu duruma girip girmeme konusunda ailenin de fikrini alıyorsun. Ancak ön sezilerine güveniyor, yine son sözü sen söylüyorsun. İnancın son derece güçlü ve sana atacağın adımlar konusunda rehberlik ediyor.

Yay Burcu sağlığı Mayıs 2017 tarihinde güçlü ve dinamik. Kendini zinde hissediyorsun. Daha çok çalışmak ve koşturmak seni bazı günler yorgun düşürebilir. Ancak bu durum ilerlemeni engelleyecek boyutta değil. Dış görünüm ve tarzda değişikliğe gidebilirsin.

OĞLAK

OĞLAK Burcu Mayıs 2017 tarihinde çok istediğin bir konuda zafere ulaşıyorsun. Hırsını kontrol etmen ve zafere giden yoldaki aşamaları gizlemen işe yaradı. Seni çekemeyen rakiplerinin kıskanç bakışları arasında isteğini elde ediyorsun. Fırsatlarla dolu yeni bir dönem seni bekliyor. İçinde beslediğin olumlu şeyler büyüyor ve dışına çıkarak sana pozitif şekilde geri dönüyor.

11 Mayıs 2017 Dolunay Akrep Burcunda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri ile tutucu davranışların artabilir. Ailede sahiplenme duygusu baskı yaratan durumlara neden olabilir. 25 Mayıs 2017 Yeniayı Terazi Burcunda gerçekleşiyor. Yeniay etkisi ile birlikte yüksek enerjiye sahip oluyorsun. Daha çok çalışarak kazanma isteğin artıyor. Verdiğin emeklerin paraya dönüşeceği bir döneme giriyorsun.

Oğlak Burcu aşk hayatı Mayıs 2017’de kartları açık oynuyor. Düşüncelerini açıkça belirtmekten çekinmiyorsun. Bazen suçlayıcı ve iğneleyici konuşabilirsin. Güvensizlik yaşadığın noktalarda öfke patlaması kaçınılmaz oluyor. Baskıcı ve yolunda gitmeyen bir ilişkin varsa bu ay içinde son verebilirsin. Ailenin de devreye gireceği durumlar söz konusu. Bekar isen arabuluculuk yapan yakınların, sana uygun biriyle tanışmanı sağlayabilir.

Mayıs 2017 Oğlak Burcu aile ve ilişkilerinde eleştirici tutum sergiliyor. Bazıları senin bu tavrından hoşnut değil. Zekanın ve yeteneklerinin sorgulanmasına öfkelenebilirsin. Olumsuz yönde ilerleyen bazı işlerle ilgili işine karışan yakınlarını suçlayabilirsin. Bu durum ilişkilerini olumsuz yönde etkileyebilir. Senden ve senin dışında kaynaklanan hatalara karşı sabırlı olmalısın. Bazı yenilgileri geride bırakmak önünü açmak için en iyi yol olabilir. Yolunda seni bekleyen bereket dolu günler var.

Oğlak Burcu sağlığı Mayıs 2017 tarihinde stres dışında iyi durumda. Kendini boş yere strese sokuyorsun. İlerlemeyen konulara duyduğun gereksiz endişeler şimdi olmasa bile sonraki zamanlarda sağlığına zarar verebilir. Mevsim değişikliğinden olumsuz şekilde etkilenebilirsin. Özellikle alerjin varsa daha dikkatli olmalısın.

KOVA

KOVA Burcu Mayıs 2017 tarihinde var olan çıkar yolları denemekten çekinebilirsin. Her şeyin daha iyi olabileceği farklı yollar varken beklemeyi seçmek tümüyle hata olabilir. Zamanını değmeyen insanlar için harcamamalısın. Duygusal anlamda bir bağın kopma ihtimali son derece yüksek görünüyor. Geçmişin seni bırakmasını beklememeli, sen geçmişi bırakmalısın.

11 Mayıs 2017 Dolunay Akrep Burcunda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri bazı konularda risk almanı gerektirebilir. Bu tarihte bir konuda inancının boşa çıktığını fark edebilirsin. 25 Mayıs 2017 Yeniayı Terazi Burcunda gerçekleşiyor. Yeniay etkisi ile kendini daha iyi ve güvende hissediyorsun. Yeniay ile birlikte kötü bir dönemi tarihe gömüyorsun.

Kova Burcu aşk hayatı Mayıs 2017’de sonlar ve başlangıçlar üzerine kurulu. Bazı ilişkilerin aniden bitmesi ve aynı hızla yenilerin başlaması söz konusu olabilir. İş hayatındaki başarını aşk hayatına yansıtamıyorsun. Değer bilmeyen insanlara yaptığın fedakarlık sana ummadığın şekilde dönebilir. Her şeyini sunduğun bir insanın tutumunu gözden geçirmeli, hak ettiğin aşkı ve sevgiyi alabilmek için hak etmeyenleri hayatından tümüyle çıkarmalısın. Bekar Kova Burcu bu ay sana güven vermeyen ilişkilerden uzak durmalısın. Burcun, aşk konusunda risk almaman gerektiğini işaret ediyor.

Mayıs 2017 Kova Burcu aile ve ilişkilerinde tutarsızlık söz konusu. Bazı yakınlarının bencil ve düşüncesizce sergilediği tavır karşısında öfkelenebilirsin. Problemlere karşı tek yönlü yapılan eleştirilere en sert tepkini koyuyorsun. Yaşadığın belirsizlik, huzursuzluk ve sorunlar ancak sen duruma açıklık getirirsen ve gerçekten ne istediğini net şekilde belirtirsen ortadan kalkacaktır.

Kova Burcu sağlığı konusunda Mayıs 2017 tarihinde iyi görünüyor. Ancak zaman zaman yaşanan stres seni zorluyor. İçinde biriktirdiklerin ileride sağlığını olumsuz şekilde etkileyebilir. Mevsim değişikliği nedeniyle oluşabilecek alerjik reaksiyonlara karşı dikkatli olmalısın. Ayrıca bu ay aile büyüklerinden birinin yaşayabileceği sağlık sorunuyla ilgilenmek durumunda kalabilirsin.

BALIK

BALIK Burcu Mayıs 2017 tarihinde hayal kurmayı abarta bilirsin. Ancak zamanın akıp gittiği konusunda seni uyarmalıyız. Hedefe giden yoldan sapmamak için uyanık olman gerekiyor. Çevrende pusuda bekleyen gülerek yaklaşan kıskanç ruhlu melek yüzlüler var. İsteklerini gerçekçi bir zemin üzerine oturtmalı, birilerinin aldatmacasına karşı önlem almalısın. Önünde güzel fırsatlar var. Ama bu fırsatların başka ellere geçme ihtimali de var.

11 Mayıs 2017 Dolunay Akrep Burcunda gerçekleşiyor. Dolunay etkileri ile zor bir sınav atlatabilirsin. Sıkıntı içinden çıkacağın bir durum söz konusu. 25 Mayıs 2017 Yeniayı Terazi Burcunda gerçekleşiyor. Yeniay etkisi ile Çok istediğin sevindirici bir olayla karşılaşıyorsun. Hayatın daha farklı üstün nitelikli bir pozisyona doğru yönelebilir.

Balık Burcu Mayıs 2017 tarihinde aşk hayatınagereğinden fazla yükleniyor. Partnerin varsa anlamsız şekilde üzerine gidebilirsin. Yaşanan bazı şeylerin acısını çıkartır şekilde davranışlar sergilemen mümkün görünüyor. Ailen dışındaki bazı kendini bilmezlerin yaptığı çirkinlikleri en yakınındaki insana mal etmen son derece anlamsız. Üzerine gelen sıkıntılara karşı direnmeyi bırakmalı, bazı şeylere sessiz şekilde yaklaşarak sadece izlemelisin. Bu sayede kendine zaman tanıyarak nasıl davranacağına daha iyi karar verebilirsin.

Mayıs 2017 Balık Burcu aile ve ilişkilerinde neyin daha önemli olduğuna karar vererek yol alabilirsin. Bu ayın bazı günleri kendine haddinden fazla yüklenebilirsin. Karşına çıkan riskleri sakinlikle atlatmak, alacağın zararı en aza indirgeyecektir. Hassas ruhunu ve fiziksel becerilerini yerinde kullanman geleceğin açısından son derece önemli. Söze lafa ve gaza gelmeden kalbinin sesini dinlemek seni her zaman en doğru yola ileten şey olacaktır. Düşüncelerin temiz olduğu sürece kalbinin götürdüğü yere gitmekten asla korkma.

Balık Burcu sağlığı konusunda Mayıs 2017 tarihinde oldukça dirençli. Kendine bakıyor, sağlığını önemsiyorsun. Bu dönemde seni zorlayan şey bahar yorgunluğu ve alerjiler olabilir. Zaman zaman karşılaşacağın baş ağrısı gibi ufak tefek sağlık problemleri uzun süreli sorun yaratmıyor.