1. Koç burcu kadınını aldattıysanız, güçlü bir kadın görmeye hazır olun.

Koç kadını özgürlüğüne düşkündür ancak sevince de gözü kimseyi görmez. Bu burcun kadınını aldatırsanız; bütün öfkesini size o anda kusar ve arkasını dönüp gider. Hatta üçüncü kişi ile arkadaş olup size inat bile yapabilir.

2. Boğa kadını, erkeğini kolay kolay bırakmaz.

Birlikte olduğu kişiye tutkuyla bağlıdır ve kaybetmemek için elinden geleni yapar. Ağlar, zırlar, çabalar. Önce sizi geri alacak sonra da canınızı alacaktır. Hazır olun, boğa kadını hem sevecek hem dövecek.

3. İkizler burcu kadınını aldatmak mı? Delirdiniz herhalde?

İkizler burcu kadını yönetici ve kendine düşkündür. Siz onu aldattığınızı mı sanıyorsunuz. Saçmalamayın.Zaten aldattığınız kadın da bir şeye benzemiyor.

4. Yengeç kadını duygusaldır evet ama bu size özel değil.

Bu duygusal kadın sizinle devam etmek istemeyecek ve kendini güveneceği yeni bir aşk bulacaktır. Yıllar sonra bile karşılaşsanız suratınıza tükürür, o ayrı.

5. Aslan kadınından aldatmak için randevu aldınız mı?

Yönetmeyi seven ve kendine verdiği değeri her şeyden üstün tutan bu burç kadınları, aldatılmayı öyle kolay kolay kabul etmez. Üçüncü kişiyi aşağılayacak ve sizi doğru yola sokacaktır.

6. Başak burcu kadınını mı aldattınız? Hiçbir tepki göremeyeceksiniz.

Başak kadını sessiz ve derindendir. Aldatılmaya didaktik yaklaşıp, mantıklı ve mantıksız yönlerini gözden geçirir. Yanınıza kâr kalacağınızı sanmayın; intikamı yakanızda olacaktır.

7. Terazi kadınını mı aldattınız? Ne münasebet!

Terazi kadınları güzelliklerine düşkündürler. Bu nedenle birisinin onu aldatmasını kabul edemezler. Gerekirse sizinle saatlerce konuşur ve sonunda oradan el ele çıkarsınız. Üçüncü şahısın da saçı başı yolunmuştur tabi.

8. Akrep kadınını bekler ama neden bekler?

Akrep kadınları yaygın söylemin aksine oldukça naif ve kavgadan uzak duran kadınlardır. Aldatılmayı ilk etapta kabullenir, size sakince tüm laflarını sokar; sonra ona geri dönmenizi bekler.

9. Yay kadınını kiminle aldatacaksınız ki, var mı öyle biri?

Hayatın tadını çıkarmayı en iyi bilen burçların başında yay burcu gelir. Aldatılma sonrası derin bir melankoliye düşerler. Hatta sizi bir iki kere affederler. Ancak canını çok sıkmayın. Eğlence nerede, onlar orada.

10. Oğlak burcu kadınını neden aldatıyorsunuz ki?

Aldatılmayı kabullenmek onlar için zordur. Bu kadınlar insanda bağımlılık yaparlar. Aldatacağınız kişi değer mi bir düşünün, geri dönmek zor olabilir.

11. Kova kadınını aldatırken umarız yeterince araştırma yapmışsınızdır.

Kova burcu kadını kendinden çok emindir. Öğrenmeyi ve araştırmayı seven bu kadınlar, aldatılma acısının da üstesinden hemen gelirler. Dönmeye kalktığınızda orada yeller esiyor olacaktır.

12. Balık burcu kadınını aldattınız mı, onun için bitmişsiniz demektir.

Balık kadınları ne kadar duygusal oldukları söylense de, bir o kadar gaddardırlar. Bakmayın gözyaşına, canını yaktıysanız bir daha sizi yanına yaklaştırmayacaktır.