Evini yenileyenlerin geçmişten bugüne sık sık tercih ettiği aynalar, evlerde adeta bir soluk ve hareketlilik katıyor. Her ev ve odaya uygun ayna çeşitleri arasından seçiminizi yaparak evinize siz de şıklık katabilir, dekoratif dokunuşlar hazırlayabilirsiniz. Birbirinden şık ve etkileyici ayna modelleri arasından tek yapmanız gereken zevkinize en uygun aynayı seçmek ve çevrenizi güzelleştirmek.

Ayna seçimi yaparken öncelikle ilk belirlenmesi gereken aynanın boyutları olacaktır. Odanızın ya da salonunuzun büyüklüğüne göre ayna seçimini yapmak gerekir. Bu aşamada duvarınızı ölçerek ayna tasarlatmanız ya da seçmeniz daha sonra oluşabilecek zararlardan sizi koruyacaktır.

İkinci adım ise aynanın bulunacağı yerin dekorasyonu. Dekorasyona uygun bir köşede aynanın sergilenmesi uyumlu bir görüntü oluşturacaktır.

Bir sonraki adımın ise ayna seçme sürecinin en önemli adım olduğu söylenebilir. Ayna çerçevesi seçmek! Ayna ve ebat seçimi sonrasında modern, klasik, varaklı gibi alternatifler doğrultusunda istediğiniz ebatlarda ayna çerçevesi yaptırabilirsiniz. Ahşap ayna çerçeveleri ile dilediğiniz dekorasyon tipine göre uygun bir çerçeve modelini siz de bulabilirsiniz. Dilediğiniz renk ve işlemeler arasından seçim yapabileceğiniz ayna çerçeveleri tamamen kişisel zevk ve tercihlerinize göre şekillenebilir.

Aynalar ev dekorasyonu için tercih edildiği gibi aynı zamanda iş yeri dekorasyonu için de tercih edilmekte. Ofis odası tasarımları, bekleme odası tasarımları ya da yürüme yerlerinde kullanabileceğiniz ayna çerçeveleri ile çevrenize şıklık katabilirsiniz.