Xiaomi markasının son telefon serisi olan Mı 12 serisi büyük bir ilgi görüyor. Seri içerisinde yer alan modellerden birisi de Xiaomi 12X olarak ön plana çıkar. 6.28 inç geniş ekrana sahip olan bu modelde 3 arka kamera vardır. Aynı zamanda bir de yüksek çözünürlüklü ön kamera bulunur. 32 MP ön kamera ile harika selfie ve fotoğraflar çekilebilir. Aynı zamanda ikisi 50 MP olan 3 arka kamera ile de yüksek kalitede video ve fotoğraf çekimi gerçekleştirilebilir.

Mi 12X modeli ile adeta profesyonel kamera deneyimi elde etmek mümkün oluyor. Üstelik çekilen fotoğraflar ve videolar 1080P AMOLED ekranda oldukça iyi görünür. Bu ekranın en önemli özelliklerinden birisi de 120 Hz olmasıdır. 120 Hz ekran hem videolarda hem de kullanımda daha akıcı olmasını sağlar. Cihazı görmek için Pazaryon sitesine giriş sağlayabilirsiniz.

Mi 12X’in Yüksek Performanslı İşlemcisi ile Her Şey Yapılabilir?

Mi 12X modelinde yer alan işlemci yüksek performans sunması ile ön plana çıkar. 8 çekirdekli olan bu işlemci 3.2 GHz hıza sahiptir ve son derece kalitelidir. Qualcomm Snapdragon 870 işlemci modeli cihazın yük altında dahi serin ve performanslı olmasını sağlar.

Aynı zamanda 4500 mAh batarya kapasitesi ile uzun süreli kullanım söz konusudur. Batarya kapasitesinin yüksek olması, Xiaomi 12X modelinin kullanım süresini fazlasıyla artırır. Hızlı şarj, parmak izi okuyucu vardır. Bu telefon için Pazaryon sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.pazaryon.com/xiaomi-12x