Ne yazık ki Türkiye’nin kaliteli teknik servisleri oldukça az. Bir teknolojik cihazınız bozulduğunda, tamire ihtiyaç duyduğunuz bazı durumlarda oldukça mağdur olabiliyorsunuz. Bunun en büyük sebeplerinden bir tanesi, cihazınızı götürüp günlerce tamir edilmemesi, tamir ile ilgili bilgi alamamanız ya da yapılan tamirin kalitesiz olması nedeniyle 3 gün sonra cihazın tekrar bozulması.

Dell Servis Türkiye, dell notebook servis işlemleri konusunda uzmanlığı ile bilgisayarınızı güvenle tamire verebileceğiniz bir yer.

Servis Durumunu Kolayca Öğrenin

Bilgisayarınızı tamire verdiğinizde aklınız onda kalır. Ne zaman yapılacak, ne kadar tutacak, kaliteli olacak mı gibi. Dell servisi Türkiye’de bu konu çok daha kolay. Çünkü Teknik servise direkt ulaşabileceğiniz birçok farklı kanal mevcut. Örneğin Whatsapp üzerinden iletişime geçebiliyorsunuz ki artık tamir ile ilgili konuları her gün kullandığımız bu uygulamadan, arkadaşımızla mesajlaşırmış gibi kolay bir şekilde yapabiliyor olmak çok motive edici. Bunun yanı sıra ön bilgi ve daha pek çok konuda ne zaman isterseniz telefondan, Whatsapp üzerinden ya da mail atarak soru sorabilirsiniz. Çok hızlı bir şekilde yanıtlıyorlar.

Kaliteli Servis Önemli Kaliteye Önem Veriyorlar

Teknik servis konusunda bir teknolojik ürünü tamire verirken en çok düşündüğümüz konu ne kadar kaliteli olacağıdır. Bunun için dell teknik servis bir numaralı tercihiniz olabilir. Her an iletişime geçebilmeniz, tamir öncesi ya da sonrası karşınızda bir muhatap olması ve size bilgi vermesi ve ilgilenmesi çok önemli detaylardır.

Tamir Sonrası İlgi Devam Ediyor

Bilgisayarınızı tamir ettirdikten sonra bir sorunla karşılaştığınızda anında cevap bulmak istersiniz. Tamir sonrası böyle bir durum kolay kolay yaşanmıyor, çünkü işlerini iyi yapıyorlar. Fakat karşılaşırsanız tek yapmanız gereken Dell Servis ile iletişime geçerek durumu anlatmanız. Onlar size gerekli bilgiyi veriyor ve sonuna kadar yardımcı oluyor. Ayrıca nazik iletişim personelleri sayesinde her an yardım almaktan çekinmiyor, istediğiniz zaman arayarak sorularınıza çözüm bulabiliyorsunuz. Stabil bir çalışma hizmetleri var, böylece gönderdiğiniz cihazlar çok kısa sürede tamir edilip size dönüş yapılıyor. Böylece uzun süreler beklemek zorunda kalmıyorsunuz.