Bir iş fikriniz var fakat ofis kiralamak için yeterli paranız yoksa bu yazı tam da size göre. İnternet teknolojileri artık çok gelişti. Hemen her şeyi internet üzerinden yapabiliyoruz. Artık ofisler bile sanal ortamlara taşınmış durumda. Evet yanlış duymadınız artık ofisler bile sanal. Üstelik bu ofisleri kurmak çok kolay. Yapmanız gereken tek şey personel takip programı Time Doctor’u, yönetmek istediğiniz ekip arkadaşlarınızın bilgisayarlarına kurmak. Gerisini Time Doctor sizin için hallediyor. Ayrıntılı bilgi için yukarıdaki linke tıklayarak Time Doctor’un web sitesini inceleyin.

Time Doctor’un Faydaları Neler?

Time Doctor sayesinde personel takibi, ekip yönetimi, proje yönetimi, iş takibi yapabilir ve iş fikrinizi gerçekleştirebilirsiniz. Üstelik bütün bunları yaparken ne ofis kirası, ne ofis elektriği, kısacası ofise dair hiçbir masrafla uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Ayrıca hali hazırda bir ofisiniz varsa ve çalışanlarınızın verimliliği noktasında sorun yaşıyorsanız yine Time Doctor ile bunun da üstünden gelebilirsiniz. Çünkü Time Doctor ofis çalışanlarının verimliliğini %30 oranında arttırıyor.

Time Doctor İle Ofis Kirası Ödemeye Son

 Geleneksel bir iş anlayışı ile kurulmak istenen işlerde en büyük giderler ofis kirası ve personel giderleri oluşturuyor. Günümüzde kiraların ne kadar yüksek olduğu göz önünde bulundurulduğunda bu durum çok da şaşırtıcı bir durum değil. Fakat üstesinden gelinemeyecek bir şey de değil. Hali hazırda birçok büyük firma ofis iş takip programı ile bazı departmanlarını uzaktan çalışan personel ile yönetmekte. Bu sayede de büyük bir tasarruf elde edilmekte. Bir aylık iş takip programı kullanımı ile orta ölçekli bir şirket için binlerce TL tasarruf edebilirsiniz.

Time Doctor Hangi Programlara Entegre Olabiliyor?

Personelin uzaktan takip edilmesi zor bir iştir fakat doğru programlar kullanılırsa personel takibi çok kolay bir hal alır. Personelin uzaktan takibi için iş planı takip programı, iş süreç takip programı, iş emri takip programı gibi web tabanlı iş takip programı seçimleri doğru bir şekilde yapılmalı. Time Doctor bu noktada büyük kolaylıklar sağlıyor. Çünkü onlarca programla entegre bir şekilde sorunsuzca çalışabiliyor. Bu programlardan bazıları şunlardır:

  • Asana
  • Basecamp
  • Slack
  • Trello
  • Zendesk
  • Google Apps

Time Doctor Nasıl Kullanıyor?

Time Doctor’u kullanmak için tek yapmanız gereken şey personelinizin bilgisayarına Time Doctor uygulamasını kurmak. Bu uygulama personelinizin bilgisayar işlemlerini kaydeder ve onu yapması gereken işe kanalize eder. Ayrıca program sayesinde yapılması gereken işin ne kadarının tamamlandığı; kimin hangi işte ne kadar çalıştığı görsel bir rapor halinde yöneticilere tarafından görüntülenebiliyor. Bu sayede de proje yönetimi yapılmış oluyor.