Telefonlarda oynanmak isteyen fakat ücretli olan ya da farklı şekilde oynanmak istenen oyunlar için apk uygulamaları bulunuyor. Bu uygulamalar sayesinde oyunlar ücretsiz bir şekilde indirilebiliyor ya da hileli bir şekilde oynanabiliyor. Telefona rahatlıkla oyun indirmek için önemli uygulamalardan biri olarak da apkcell.net sitesi hizmet sağlıyor. Site içerisinde güncel ve eski telefona indirilebilecek pek çok oyun bulunuyor. En çok oynanan oyunlar ve en çok kullanılan uygulamaların full APK hali bu sitede bulunuyor. İndirme ve kurma işlemleri de detaylı bir şekilde site içerisinde bulunduğu için siteyi kullananlar pek zorlanmıyor. Android oyun indir ve uygulama indir işlemlerinin rahatlıkla gerçekleştirilebildiği ve aranan çoğu şeyin bulunduğu Apkcell sitesinde yararlanılabilecek farklı bölümler ve içerikler de bulunuyor.

Site İçerikleri

Android telefon kullananlar için önemli bir site olarak hizmete açılmış olan Apkcell sitesi içerisinde oyun ve uygulamaların yanı sıra bunların içeriklerini değiştirecek apklarda sunuyor. Birçok oyunun ve uygulamanın hile apk şekli bu site içerisinde bulunuyor. Oynadığı oyunda zorlananlar android işletim sistemine sahip olan cihazlar için site personelleri tarafından hazırlanan apkları indirerek rahatlıkla bölümleri atlayabiliyorlar. Site de sadece hile, oyun apk indirme gibi bölümler bulunmuyor. Aynı zamanda güvenlik, widgetler, araçlar, zil sesleri, temalar, eğlence, sosyal, medya ve video, duvar kağıtları gibi farklı seçenekler de bulunuyor. Bu seçeneklerden de telefona birçok içerik indirmek mümkün oluyor. Yaklaşık 1808 oyun ve 104 uygulamaya sahip olan site içerik anlamında da zenginleşmeye devam edecek gibi görünüyor.

Akıllı Ürünler

Hemen hemen yeni insanlara sunulmuş olan Apkcell sitesinde, telefon içerikleri ile ilgili bölümlerin yanı sıra akıllı ürünler kategorisi de bulunuyor. Bu kategori içerisinde farklı farka ve model telefonların karşılaştırması yapılabiliyor. Bu karşılaştırma seçeneği sayesinde yeni telefon alacak olanlar rahatlıkla akıllarındaki soru işaretini giderebiliyorlar. İki telefon arasında kalan kişiler sitenin bu özelliği sayesinde bir seçim şansı buluyor.

Sosyal Medya

Yavaş yavaş insanlar arasında daha çok tanınmaya başlayan Apkcell, sosyal medyada da aktif olarak rol almaya başlamış bulunuyor. Özellikle Twitter, Facebook ve Instagram üzerinde git gide daha çok aktif olacak gözüküyorlar.