İksir İnternet Hizmetleri A.Ş kapsamında kurulmuş olan ve 2005 yılından beri aktif bir şekilde hizmet veren bir firmadır. Aynı zamanda günümüzde de hala hosting servisleri üretmeye devam ediyor. Müşterilerinin ihtiyaçlarına ses vererek sizler için oldukça uygun paket oluşturarak hizmet verir. Aynı zamanda 16 yıllık geçen süre zarfında da teknoloji ve internet kullanım oranlarında firma içerisinde de inovatif servis üretmeler başlamıştır. Hatta bunlarla da kalmayıp tamamı kendi sermayesinden oluşan öz varlıklarla üretimlerini tüketicilerine sunar.

Günümüzde teknoloji çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Web hosting hizmeti alırken de bu doğrultuda ilerlemeler kat etmek son derece önemlidir. Bu sebeple de sizlere her zaman teknolojiyi yakından takip eden yenilikçi bir firma olarak hizmet vermiştir. Bu sayede kolay kullanıma ra yüzleri ve yüksek performanslarla birlikte kaliteli siteler sizleri bekliyor olacaktır.

İxirhost Farkıyla Web Hosting Özellikleri

Aramış olduğunuz üstün performanslı web hosting hizmeti İxirhost ile sizlerle. Üstelik oldukça uygun fiyatlarla birlikte bu hizmetlerden faydalanabilirsiniz. Sınırsız web sitesi imkanı sağlar. Ancak bu hizmeti yalnızca extreme paket içerisinde yer alıyor. Diğer paketler ile de sınırlı sayıda çoklu web sitesi hizmeti alabilirsiniz. Bununla birlikte sınırsız kaynaklar, %100 SSD disk ve lünux, Windows hizmetleri de yanındadır. Farklı paket seçimleriyle kendiniz için uygun olanı tercih ederek ilerlemeniz mümkündür.

Kaynak: https://www.ixirhost.com/webhosting