• Eşsiz dizayn, üretim yöntemleri ve kullanılan materyaller sayesinde ortaya çıkan mükemmel soğutma etkinliği.
  • Yüksek yüzey akım hızı su damlalarını taşımadan havanın ped içinde hareket etmesine olanak tanımaktadır.
  • Az basınç düşümü yüksek hızdaki havanın önemli bir dirençle karşılaşmadan ped içinde yol almasını sağlamaktadır.
  • Çeşitkenar köşebent biçimli oluklu dizaynın dik açısı sayesinde pedin yüzeyinden kiri ve parçacıkları boşaltan kendinden temizlemeli dizayn.
  • Çoğu durumda rutin bakım sistem çalışırken dahi yapılabildiği için kolay bakım.

Ürün tanımı

maksimum soğutma, az basınç düşümü ve yıllarca sürecek güvenilir bir hizmet sunmak için dizayn edilmişlerdir. Bozulmaya dirençli kimyasal özellikli mühendislik ürünü selüloz kağıtlardan üretilmişlerdir. Avrupa Birliği emisyon standartlarını karşılamakta ve hem insanlar hem de çiftlik hayvanları için kapalı hava kalitesini sağlamaktadırlar.

Güçlü çapraz oluklu, çeşit kenar köşebent biçimli ped dizaynı optimum soğutma için havanın ve suyun faydalı bileşimini artırmaktadır. Bu eşsiz dizayn havanın en sıcak, kuru, kirli ve yoğun yoğunlaşmanın yer aldığı durumlarda pedin hava girişi yüzüne sürekli olarak daha fazla suyu da yönlendirecek şekilde çalışmaktadır.Pedin yüzüne giren havaya uygulanan sert ve dirençli opsiyonel bir yüzey uygulamasıdır. Pede zarar vermeden ürünün defalarca temizlenmeye dayanması için formüle edilmiştir. Pedin alt yapısına yosunların ve minerallerin girmesini engellemektedir. Böylece bu yosunlar ve mineraller kuruyup kendilerinden dökülmektedirler. Sert hava koşullarına ve UV ışınlarına uzun süreli maruz kalmanın zararlı etkilerine karşı koruma sağlamaktadır. hava koruyucu uç kaplaması diğer eşdeğer ürünlere göre pedin ömrünü uzatmaktadır.  kliması hem mobil hem endüstriyel olarak siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.