Monitor Minor, bir süredir insanların kullanımında olan özel bir yazılımdır. Bu yazılım sayesinde insanlar başta telefon dinleme olmak üzere farklı işlemleri yapabilir. Böylece gerek sevdikleri gerekse de yakınları hakkında detaylı bilgilerin elde edilmesi, insanlar için son derece kolay bir hal alır. Bu ise farklı amaçlar için kullanılan bir işlem olarak sınıflanabilir.

İnsanların sorunlarının çözümünde telefon dinleme, son derece önemli bir yere sahiptir. Geçmişte bu işlem insanlar için lüks iken, günümüzde ise adeta bir ihtiyaç olarak görülmektedir. Bundan dolayı Monitor Minor, insanların yaşam kalitelerini direkt olarak etkileyen özel bir üründür. Bu özel ürüne olan ilginin her geçen gün biraz daha arttığı da bilinmesi gereken bir diğer özelliktir.

Monitor Minor Kurulumu

Monitor Minor kurulumu, bu yazılımın sorunsuz olarak çalışması için son derece önemlidir. Bahse konu yazılım, sadece 3 dakika gibi kısa bir sürede kurulur, fakat bundan önce bilinmesi gereken bazı hususlar vardır. Bu hususlardan birisi, yazılımların sadece Android tabanlı sistemlerde çalışmasıdır. Bir diğeri ise yazılımların kurulumunun sadece fiziki olarak erişim sağlanması durumunda yapılabilmesidir. Bunun haricinde yapılması söz konusu dahi değildir. Dolayısıyla da insanların bu noktada dikkatli olması ve buradaki hususlara göre hareket etmesi gerekir. Buradan dikkat edilmesi gereken hususlardan birisi de Monitor Minor satın al işleminin kurumsal bir firmadan yapılmasıdır.

Monitor Minor kurmak için öncelikle hedef telefonun gizli bir şekilde ele geçirilmesi gerekir. Daha sonra ise bu telefona yazılım indirilmeli ve indirilen yazılımı kurmadan önce ayarlar bölümünden bazı izinlerin verilmesi gerekir. Bu aşamadan sonra ise sıradan bir mobil uygulama kurulumu gibi işlem yapılabilir. İnsanların üyelikleri yoksa yine son aşamada, yani kurulumdan sonra üyelik alması da gerekir. Kısacası son aşamada Monitor Minor aktivasyon anahtarı kullanılması gerekmektedir.

Monitor Minor Fiyatları

Monitor Minor, son derece gelişmiş bir yazılımdır ve veri aktarım hızı çok yüksektir. Bu durum, anlık olarak dinleme ve izleme yapılmasına imkan verir. Telefon dinleme yazılımları içerisinde özel bir yere sahip olan bu yazılımın fiyatı, kullanım süresine bağlı olarak farklılık gösterir. Kullanım süresi ne kadar fazla olursa, ödenmesi gereken ücret de benzer şekilde yüksek olur. Dolayısıyla da sabit bir rakamdan bahsetmek çok zordur.

Detaylı bilgi ve satın almak için https://monitor-minor.net/ sitesini ziyaret edebilirsiniz.