Web tasarım sektöründe uzun yıllardır var olan Alaska Medya, sektör tecrübesi, uzman kadrosu ve firmaya özel tasarımları ile hazır web sitesi fikrinden sıyrılmış, özel müşterilerine hizmet vermektedir. Web sitesi tasarımı konusunda dünya çapında projelerde yer almış profesyonel ekibimiz, sizler için her zaman en iyisini tasarlamak için uğraşmaktadır. Kurumsal web tasarım söz konusu olunca diğer web tasarım firmaları ile aramızda ki en büyük farkın sürekli olarak erişebilirlik ve dinamik tasarımlarımız olduğunu düşünüyoruz.

Web tasarım fiyatları söz konusu olunca, profesyonel web sitesi size çok farklı pazarların kapısını açacağı için Alaska Medya olarak en ucuzu değil, en pahalıyı değil ihtiyacınıza en uygun web sitesinin orta derece fiyatını vermeyi hedeflemektedir. Çünkü site tasarımı maddiyatla veya sitenin değeriyle değil bizce tasarımın kalitesi ve kodlamanın temiz olmasıyla, kullanıcının rahat kullanmasıyla ölçülmektedir.

Birbirinden herhangi bir farklı olmayan, hazır site fikri benimsenerek yapılmış hiçbir işe yer vermiyoruz firma bünyemizde. Bizim için tasarım ne kadar özel olursa müşterimizin web dünyasında ki itibarı o kadar artacaktır. Alaska Medya bünyesinde yapılan her işi kendi işimiz gibi tasarlıyoruz, kodluyoruz.

Sizde yeni web sitesi yaptırmak veya var olan web sitenizde değişimler yaptırmak istiyorsanız kolayca bizden teklif alabilirsiniz.