21. Yüzyılın içerisindeyiz artık günümüz çağı, teknoloji çağı veya dijital çağ olarak adlandırılıyor.  2020 senesinden itibaren bu sektördeki boşluğu fark edip sektöre yenilik kazandıran firmamız Kare Sayfam olarak hayatımızın içerisinde yer almaya başladı. Kare Sayfam dijital mezar taşları oluşturmak için kuruldu.  Artık birçok uygulamada karekod sistemine geçildi.

Dijital Ürünler

Kare Sayfam kendini bu alanda geliştirmiş ve yeni fikirlere açık bir firmadır. Hizmet vermeye başladıkları ilk alan mezar taşıdır. Mezar taşı karekod uygulamasını günümüz teknolojisiyle birleştirerek karekodlu mezar taşı üretimine geçmişlerdir.

Mezar karekod adlı uygulamanın içeriğinde neler vardır. Eski mezarlara da uyarlanan bilen bu sistem oldukça kullanışlıdır. Karekodun yapıldığı levha genelde paslanmaz çelik veya granit yapıdaki ürüne basılıyor. Mezarın istediğiniz herhangi bir yerine sabitleniyor ve gelen ziyaretçiler buradan erişim sağlayabiliyor. Ziyaretçiler karekodu okutarak merhumun bilgilerine ulaşıyor ve anılarını yıllar boyu yaşatma şansına erişiyor. Bazen cihazlarımızdan fotoğraflarımız videolarımız silinebiliyor fakat bu karekoda tanımlanan bilgilerde deformasyon söz konusu olmuyor. Bu sayede anılarınız güvenli bir şekilde muhafaza ediliyor.

  • Biyografi
  • Resim
  • Video
  • Dua

Bütün bunların hepsi tek sayfada yer almaktadır.  Siteye giriş yaptıktan sonra üye olmanız yeterli olacaktır. Üyeliğiniz tamamlandıktan sonra karekod baskı uygulamasına tıklayarak erişim sağlayabilirsiniz. Karekod uygulaması sadece karekodlu mezar taşı hizmetleri için değil diğer sektörlerde de kullanılabilir. Gıda sektörü, tekstil sektörü, turistlik alanlar, müzeler, kütüphaneler gibi birçok sektörde bu uygulama kullanılabilir.