Matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren Matbaa Show firma olarak son derece özenli ve profesyonel çalışma sistemi ile hizmet sunuyor. 2000 yılında kurulan firma, her yıl daha da gelişerek çalışma alanlarını da genişletiyor. Uzun yıllara dayanan matbaacılık deneyimini, dünya üzerinde gerçekleşen teknolojik gelişmeleri de izleyen yaklaşımı ile bütünleştiren firma kaliteli ürünleri ile sektöründe farkını da gösteriyor. Firma, geniş üretim tesisleri içerisindeki modern ekipmanları ve baskı makineleri ile ürünlerini katalog basım gibi çeşitlerle zenginleştiriyor.

Faaliyet Alanları

Matbaa Show, hem tasarım aşamasında hem de üretim aşamasında daima kalite anlayışıyla hareket ediyor. Firma hizmetlerini, Matbaa, promosyon, web tasarım ve reklam alanları olmak üzere çeşitli faaliyet alanlarında sunuyor. Müşteri memnuniyeti noktasında gösterdiği özen ve sunduğu oldukça cazip imkanları ile firma dikkat çekmeyi başarıyor.

Sunulan Ürün Çeşitleri

Matbaa Show, özel hizmet anlayışı kapsamında çok çeşitli ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor. Bu geniş yelpazede katalog basımı ile beraber firma, afiş, broşür - el ilanı, kartvizit, dergi, cepli dosya, bloknot, mouse pad, Amerikan servis, antetli kağıt, zarf, bardak altlığı, insört, sticker, karton çanta, magnet, takvim, makbuz, fatura basımı, oto kokusu ve oto paspası gibi türlerde birbirinden farklı ürünlerini sunuyor.

Basım teknikleri olarak firma;

  • Ofset baskı işleri
  • Dijital baskı işleri
  • Tipografi baskı işleri
  • Flekso baskı işleri
  • Serigrafi baskı işleri

Noktasında son derece başarılı çalışmalar sergiliyor. Firmanın ürünlerinde sunduğu mükemmel baskı kalitesi ile birlikte teknolojik altyapısı hızlı şekilde üretim gerçekleştirmesine imkan tanıyor.

Firmanın Çalışma Sistemi

Matbaa Show, verdiği hizmetler ve basım işlerinde taahhüt ettiği zamanda ürünleri müşterilerine sunuyor ve gecikme tarzı problemlerin oluşmasına asla izin vermiyor. Teknolojik baskı makineleri ile son derece hızlı biçimde basımları gerçekleştiren firma, sizin istekleriniz doğrultusunda işlemleri tamamlıyor. Basım öncesinde gerek grafik çalışma ve gerekse de numune gösterimi sonrası sizden gelen onayla basımları bitiriyor. Yüksek çözünürlük ve piksel noktasında firma tam anlamıyla kalitesini gösteriyor.

Modern Makine Tesisleri

Matbaa Show, online matbaacılık hizmetlerini yüksek kapasiteli modern tesis alanları içerisinde, kaliteli baskı makineleri ile sunuyor. Yüksek teknolojiye sahip makine tesisleri, matbaacılıkta uzman personelleri ile firma her tür baskı işini sizin ihtiyacınıza göre belirlenen adetlerde ve sizden gelen renk seçenekleriyle eksiksiz şekilde yerine getiriyor.

Ekonomik Fiyat

Matbaa Show, tasarım aşamasından başlayarak üretim noktasına kadar tüm işlemleri kendi tesis ve çalışanlarıyla tamamlaması nedeniyle, matbaa ürünlerine ve hizmetlerine en makul fiyatlandırmayı yapıyor. Bu şekilde son derece ekonomik koşullarda en yüksek kaliteyi içeren ürünleri müşterilerine sunuyor. Firma, katalog basım fiyatları noktasında da aynı ekonomik koşulları sunuyor. Online matbaacılık alanında faaliyet gösteren Matbaa Show, farkını ücretlendirme de dahil her aşamada gösteriyor.