Gerek sosyal medyada, gerekse diğer internet kanallarında bir süredir iPhone'un yeni modeli iPhone 8 hakkında çeşitli görseller paylaşılmakta; ancak bu görsellerin tutarsızlığı kafa karışıklığına neden olmaktaydı. Bu kez sızdırılan görüntünün ise, gerçek olduğu konusunda herkes tatmin olmuş gibi görünüyor. Paylaşılan bu yeni tasarım, iddialar doğru ise artık seri üretime giren iPhone 8'e ait.

Daha önce internette dolaşan görüntüler, yeni modelin çerçevesiz ve tamamen ekrandan oluşacağı bilgisini bizlere veriyordu. Bir diğer tasarım ise, iPhone 8'in tasarım olarak neredeyse tamamen LG G6'ya benzediği yönündeydi. Bizler bu tartışmaları takip ederken, teknoloji dünyasının yakından tanıdığı @VenyaGeskin1 adlı internet kullanıcısı, Phone 8'in seri üretime giren telefonuna ait şemayı sızdırdı.

Mevcut sızıntıya göre, en başından beri söylenen "Çerçevesiz olacak" iddiası doğru gibi gözüküyor. Tamamen ekrandan oluşan iPhone 8'de ahize de ekranın üzerinde ve artık o bilgiğimiz "Home" tuşu mevcut değil. Daha önce iPhone severleri hayal kırıklığına uğratan birçok söylenti ve görselin ardından bu sızıntı, herkesi bir nebze rahatlatmış gibi gibi görünüyor. Şunu da not düşelim; parmak izi okuyucunun nerede yer alacağı hakkında henüz net bir bilgi yok.

Bu sızıntıyla beraber iPhone kullanıcıları yeniden heyecanlanmış ve yeni modelin satışa çıkmasını dört gözle beklemeye başlamış gibi görünüyor. Yeni gelişmeler oldukça, biz de sizleri haberdar etmeye devam edeceğiz.