Eğer bir değişiklik olmazsa, 11 Eylül'de karşımıza çıkacak olan Apple'ın yeni canavarı iPhone 6S hakkında, her geçen gün bir yeni bilgi zaten gelmekteydi. Sahip olduğu özelliklerle uzun süre konuşulan telefonun, şimdi de fiyatı belli olmuş durumda.

Bu arada telefona sürekli olarak iPhone 6S diyoruz ancak ortada -isim konusunda- bir kesinlik yok, biz yine de şimdilik öyle diyelim. Apple'ın her sene Eylül ayında düzenlediği etkinliğinin, bu seneki yıldızı olacak telefonun fiyatı, kafamızda biraz soru işareti yarattı.

Apple’ın iPhone satış ortaklarından olan ve Amerika’nın en büyük mobil operatörlerinden biri olarak sayılan Verizon, ülkemizde de çoğu operatörün sunduğu kontratlı cihaz sahibi olmak isteyenlerlere sunacağı iPhone 6S fiyatlarını açıkladı. Verizon iPhone 6S 16GB için 218 dolar, iPhone 6s 64GB modeli için ise 318 dolar fiyat istemekte. Ancak bu durum sadece Verizon'nun iki yıllık kontrat olayını kabul ettiğinizde geçerli. Burada dikkat çeken şey ise bir süre önce çıkan, Apple'ın artık 16GB'lik iPhone üretmeyeceği haberinin bir nevi baltalanıyor olması.

Telefonun yurtdışında kontratlı fiyatı bu şekilde. Ancak ülkemize giriş fiyatı nasıl olur, orasını bilemiyoruz.Şu anda uygulanan vergilere ek olarak , teknoloji ürünlerine %15 ile %30 arası yeni bir zam uygulanacak. Bu sebeple bu fiyatlar bence sizi çok da fazla umutlandırmasın.