Hp bilgisayar üretimi yapan ve dünya geneline ürün satışı yapan bir firmadır. Ülkemizde de masaüstü ve laptop bilgisayar ürünlerinin birçok modelinin satışı yapılmaktadır. Hp servis hizmetleri ülkemizde hp servis Türkiye firması tarafından veriliyor. Firma hp yetkili servisi olarak İstanbul merkezli hizmet veriyorlar ve tüm servis hizmetlerini ülkemizin farklı bölgelerindeki hizmet noktalarında veriyorlar. Türkiye’nin bütün illerinde servis noktaları bulunan firma, hp bilgisayar kullanıcılarına daha hızlı ve kaliteli hizmet vermeye çalışıyor.

Laptop Bilgisayarlar

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte laptop bilgisayar kullanım oranı artmıştır. Geniş bir servis ağı ve satış noktası bulunan hp bilgisayarların kullanım oranı oldukça yüksektir. Hp servis Türkiye firması hp laptop servis hizmetlerini sahip oldukları yetkili teknik servis belgesi ile güvenli olarak veriyorlar. Tüm bilgisayar türlerinin tamir ve onarım işlemleri için müşterilerine 7/24 canlı destek hizmeti sunuyorlar. Oluşturmuş oldukları laptop destek hattı üzerinden ülke genelinde bulunan tüm hp kullanıcılarına servis ve destek hizmetleri veriyorlar.

Yedek Parça

Hp servisi hizmetlerinde yedek parça değişimlerinde, müşteri onayı alıyor ve onay aldıktan sonra hp orijinal yedek parça değişimi yapıyorlar. Her türlü arıza durumlarında, arıza tespitlerini uzman ekipleri aracılığı ile yapıyorlar. Parça tamiri işlemleri sonunda arıza giderilmediğinde parça değişim seçeneğini kullanıyorlar. Arızalı bilgisayar sahibini arıza konusunda bilgilendiriyorlar ve kullanıcının onayı olmadan parça değişimi yapmıyorlar. Hp marka bilgisayarlarda yedek parçalarda hp marka olmakta ve orijinal olarak kullanılıyor.

Destek Hizmetleri

Hp Servis Türkiye tamir merkezi olarak canlı destek hatları üzerinden her türle destek hizmeti veriyorlar. Destek hizmetlerini destek hattı ya da iletişim telefon numaraları ile pazartesi ve cumartesi dahil hafta içi her gün 09:00 ila 18:00 arasında arayan tüm müşterilerine veriyorlar. Ayrıca yeni sistem geliştirmeleri yapmışlar ve whatsapp üzerinden online destek veriyorlar. Müşterilerinin servis taleplerini yapabilmeleri için web sitelerinde oluşturdukları servis formunu doldurmalarını istiyorlar. Türkiye’nin 81 farklı ilinde bulunan yetkili servis noktaları üzerinde Türkiye genelindeki tüm hp bilgisayar kullanıcılarına kaliteli, güvenli ve garantili servis hizmeti veriyorlar.