Şirketlerinizin kurumsal ihtiyaçlarına en profesyonel şekilde cevap vererek, günümüz koşullarındaki temel e posta ihtiyaçlarınıza cevap vermektedir. Bu sayede diğer rakiplerinize oranla size daha çok avantaj sağlamaktadır.

 Mail adreslerinizi her taraftan kontrol etmeye yarayan exchange mail sizlere daha da kolaylıklar sağlayarak, yazışmalarınızı ve toplantılarınızı en iyi biçimde organize edebilir, yalnızca ofislerde değil ofis dışında olduğunuz zamanlarda bile işinizi kolaylaştırmaktadır.

 Sahip olmuş olduğu activesync özelliği sayesinde exchange mail androit, windows, ıphone gibi telefonlarda uygulaması bulunmaktadır. Dolayısıyla buradan bütün maillerinize ulaşabilir, her yerden güvenilir bir iletişim sağlamaktadır.

Sağladığı mail hizmetleri

 Sahip olduğu geniş depolama alanı sayesinde, yapacağınız bütün işlemleri, herhangi bir problem yaşamadan istediğiniz gibi kontrol altında tutulmaktadır.

 İçeriğinde bulunan antispam özelliği sayesinde istenmeyen maillerin mail blogunda gereksiz yere durmasını engellemektedir. Çok önemli olduğu düşünülen ve kaybolan maillerin kopyalanarak olası bir kaybolma veya silinme riskine karşı korur.

 Şirket veya departmanlarınız için ortak klasörler oluşturmaktadır ve önemli olan bilgi ve belgelerinizi kayıt altında tutarak güvenliğini sağlamaktadır. Size ait olan veya şirketinize ait olan bütün bilgi ve belgeleri güvende olmasını sağlamakta ve firma için çeşitli projelerinizi buradan gerçekleştirebilirsiniz.

Neden exchange mail

Şirketler veya bütün firmalar için sahip oldukları mail adresleri ve yazışma adresleri hayati bir öneme sahiptir. Kayıp çalıntı işlemlerine karşı sahip olduğu özellikler sayesinde son derece güvenilirdir.

 Mail adreslerinde yaşanan yavaşlama kesinti ya da aksaklıkların en az yaşanabileceği bir programdır. Büyük öneme sahip maillerin silinmesi ya da kaybolması şirketler için büyük bir kayba neden olabilmektedir.

 Bu mail programı bütün bu risklerin önüne geçerek daha güvenilir ve daha kaliteli hizmet sunmaktadır. Program satın alındığı zaman kişiye özel olarak tahsis edilerek oluşturulmaktadır.

 Saatte 250 mail atılabilme kapasitesine sahiptir. Bazı istisnai durumlarda bu rakam daha da artış gösterebilmektedir. Her gün mailler bu program sayesinde yedeklenmektedir silinmesi durumlarında ise destek ekiplerimiz ile iletişime geçerek 30 gün içerisinde geri getirebilme imkanı sunmaktadır.

Exchange mail kurulumu

 Diğer mail adreslerine oranla daha güvenilir ve daha sağlıklı olan bu program destek ekipleri tarafından kişi yada firmaların istekleri doğrultusunda geliştirilmektedir.

 Kurulum aşamasında personellerimiz tarafından belirlenerek, ihtiyaç ve beklentilerinize göre düzenlenmektedir. Bu aşamalarda yapılacak olan ücretlendirmeler kurulum işlemlerinin gerçekleşmesi sonrasında yapılmaktadır. Programın kuruluş aşamalarına ve niteliklerine göre ücretleri belirleniyor.

 İstek ve ihtiyaçlarınıza göre değerlendirmeler yapılarak; sınırsız e posta oluşturarak mail hesabı oluşturma, sahip olduğu yüksek disk kapasitesi oluşturarak, maillerini arşivleyebilme, sizin veya işletmelerinizin takvim kayıtlarını oluşturabilme, kendinize ait kurumsal imzanızın olması sizlerin isteklerinize göre belirlenmektedir.

 Gerek bilgisayar ortamında gerek mobil cihazlara uyumluluğu sayesinde her yerde erişim sağlanabilmektedir. Mobil cihaza ya da bilgisayara göre kurulumunu yaparak, projelerinizi buna göre düzenlemekte ve oluşturmaktadır.

Exchange Mail fiyatları

 Kurulum aşamasında belirlenen özelliklere göre ve yapılandırmasına göre fiyatları belirlenmektedir. Normal kapsamlı mail adresi açılabileceği gibi istek ve beklentilerinize uygun olarak da çeşitli özelliklerle donatılması da ücretlendirilme exchange mail paket ve fiyatları açısından çeşitlilik kazanmaktadır.

 Kuracağınız mail adresinin kurulum aşamalarında uzun ya da kısa mb’lı olması yada çeşitli özelliklere sahip olunması fiyatlarına da yansımaktadır. Kurulumu yapan kişile ise firmaları ya da kişilerin iyice araştırılması ve tanıması gerekmektedir. Kurulan mail adresi yenilenme süresine kadar devam etmektedir. Daha sonrasında istenildiği taktirde tekrardan yenilenmektedir.

 Bunlara mukabil exchange mail paket ve fiyatları alınacak firmaların güvenilirliğini ve tanınmışlığını sorgulamak ve araştırmakta fayda vardır. Uygulamış oldukları politikaları araştırmak veya çizgilerin iyi tanınması gerekmektedir.

 Dikkat edilmesi gerekenler kurulum tamamlandıktan sonra firmanın sizlerden daha yüksek miktarda ücret talep etmesi. Firmamız yaptıkları sözleşmeler ile fiyat kotasını belirleyerek sizlerin memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır.

 Bütün işlerinizin her yerden yönetilmesini sağlayan bu sistemin fiyat aralıkları sürekli olarak güncellenmesine bağlı olarak ve çeşitli özellikler katılarak değiştirilmesi de fiyat farklılıklarına neden olabilmektedir. Dijital dünyanın sürekli olarak değişim göstermesi çeşitli özelliklerin getirilmesine zemin hazırlamaktadır. Buna bağlı olarak da fiyatlandırma sisteminde de mail adresine eklenen ya da çıkarılan değişikliklere göre de fiyatlandırma yapılmaktadır.

 Kurulduğu günden bu yana sürekli olarak çeşitlilik gösteren mail adresi günümüzde müşteri beklentilerini en iyi şekilde karşılamak amacıyla sürekli değişiklik göstererek farklı roller üstlenmiştir ve müşterilerinin memnuniyetini en iyi şekilde karşılamaya devam etmektedir.

İletişim: https://sunucuyeri.com