Teknolojinin günden güne gelişmesi ve durmadan yeni trendlerin ortaya çıkması ile birlikte akıllı telefonlar da kendilerini güncellemeye devam ediyor. Artık markalar her sene onlarca farklı modeli piyasaya sürerek insanlara kullanabilecekleri daha güzel telefonlar ve daha üstün teknolojiler sunuyor. Hal böyle olunca da bu yeni teknolojilerden faydalanmak isteyen kişiler şu an ellerinde bulunan telefonu nasıl satacaklarını araştırır. İnternet üzerinden telefon satmak her ne kadar kolay gibi görünse de çoğu zaman alıcı bulmak ve özellikle değerinde satmak oldukça zor olabilir. Neyse ki Easycep sizleri bu dertten tamamen kurtararak müşteri arama ve bulduğunuz müşterilere telefonu değerinde satma problemlerini çözüyor. Tek yapmanız gereken burada bundan sayfa üzerinden telefonunuzun durumunu belirlemek ve gerçek fiyatına satmak olacaktır.

Yenilenmiş Telefonlar Easycep’te!

Easycep sadece eski telefonlarınızı değerinde satın almakla kalmayıp aynı zamanda bu telefonları yenileyerek tekrardan kullanıma kazandırıyor. Özellikle teknolojik atıkların oldukça yoğun olduğu günümüzde böylesine bir girişim ülkemizde de pek çok kişi tarafından ilgi görüyor. Yenilenmiş telefon sayesinde hem insanlar gelişmiş teknolojileri daha uygun fiyatlar ile ulaşabilir hem de çevreye verilen zararlar önüne geçilir. Üstelik Easycep eski telefonunuzu satarken sizlere platform üzerinden yenisini alma ve takas yöntemi ile daha uygun fiyatlara sahip olma fırsatını verir. Tek yapmanız gereken Easycep üzerinden beğendiğiniz bir telefon modeli ile eski telefonunuzu takas etmek olacaktır.

Garantili Telefonlar Easycep’te!

Günümüzde birçok kişi yenilenmiş telefon deyince olaya çekimser bir şekilde yaklaşıp şüphe duymaya başlar. Bunun nedeni zamanında telefonları yenilediklerini iddia ederek piyasaya süren bazı firmalar olarak bilinir. Son çıkarılan yönetmeliğe göre ise telefonları yenileyip satabilmek sadece yetkili kuruluşların ve uzman kişilerin elinde olan bir konudur. Ayrıca telefon yenileyebilmek için Easycep.com gibi 12 ay boyunca garanti verilmesi gerekir. Bir başka deyişle Easycep üzerinden satın alacağınız telefonlar tam 12 ay boyunca garantisi altında olur. Buna ek olarak 14 gün boyunca koşulsuz şartsız iade edebilme hakkınız ve fabrikadan çıktığı kadar temiz olan bu telefonlarla sorun yaşamanız durumunda 7/24 sizlere destek olan bir ekip ile yanınızdadır.