İnsanlar işyerlerinde ya da okullarında çok uzun süreler geçiriyorlar. Bu sebeple de evlerine geldiklerine kendilerine zaman ayırmak ve eğlenceli aktiviteler ile kafalarını boşaltmak istiyorlar. Bu doğrultuda televizyon en doğru adreslerden birisi oluyor. Bazı kişiler televizyonlardan sürekli olarak takip ettikleri dizileri izlerken bazı kişiler yeni bir film için saatlerini ayırarak günlük sıkıntılarından birkaç saatlik uzaklaşıyor. Televizyonlarını izlerken istedikleri programlara her zaman rahatlıkla ulaşabilmek isteyen kişilerin yalnızca ücretsiz olarak yayınlanan kanalları izlemeleri yeterli olmuyor. Bu sebeple de belirli platformlarda sunulan özel kanallara ihtiyaç duyuluyor. Sorunsuz ve ekonomik bir platform arayan kişiler de D-Smart tercih ediyorlar.

Eğer kişiler akşamlarını film izleyerek geçirmek istiyorlarsa D-Smart üyelikleri ile birlikte bunu ek kolay biçimde gerçekleştirebilirler. Dsmart sinema dizi ve spor paketini satın alan kişiler günün her saatinde filmleri rahatlıkla takip edebiliyorlar. Son dönemde insanların ilk film izleme adresleri sinema salonları yerine evler oluyor. Bir yandan ulaşım problemleri bir yandan da ekonomik şartlar kişilerin sürekli olarak sinemalara gitmesini engelliyor. Bu sebeple de insanlar evlerinde istedikleri gibi bir ortam hazırlayarak daha önce izlemedikleri muhteşem filmleri televizyonlardan takip ediyorlar. Paket içerisinde 12 farklı film kanalı bulunurken sürekli olarak televizyonlarda ilk kez yayınlanan filmler ile birlikte muhteşem bir akşam geçiriliyor.

Dizi tutkunları için de D-Smart tarafından sunulan teklifler sayesinde hem yerli diziler hem de yabancı diziler HD kalitesi ile takip edilebiliyor. Ülkemiz, Amerika ile birlikte dizi sektörünün dünyadaki lideri olurken her iki ülkenin yapımları ile birlikte kişiler dizi akşamlarını unutulmaz bir akşama dönüştürebiliyor. Amerika’nın en iyi dizileri düzenli olarak diziler için özel hazırlanmış kanallarda yayınlanırken çok düşük ücretler ile birlikte kişiler bu yayınları takip edebiliyorlar. Sürekli olarak dizilerin yayınlandığı bu kanallarda kişiler yabancı dizileri Türkçe dublajlı ya da altyazılı olarak izleme şansı buluyor. Bu şanslarını en iyi şekilde değerlendiren kişiler her gün dizi ile istedikleri kadar boş zamanlarını değerlendiriyorlar.

Birçok kişi dizi ve filmleri takip ediyor olsa da spora olan tutkuları her zaman ilk sırada yer alıyor. Fanatiği olduğu takımların maçlarını izleyen, onlara ait haberleri takip eden kişiler sürekli olarak D-Smart üzerinden yayın yapan spor kanallarını tercih ediyor. Ülkemizde popülarite bakımından ilk sırada yer alan futbola dair her şey bu platformda yer alan spor kanallarından izleyici ile buluşurken diğer sporlar hakkında da herkes istediği seviyede bir hizmet satın alabiliyor. Basketbol, voleybol, motor sporları, tenis ve çok daha fazlası bu paket ile birlikte d smart kullanıcılarına çok uygun fiyatlardan sunuluyor. Kişiler kayıt olmaları sonrasında kanalları izlemeye başlamaları için yeterli oluyor.

D-Smart kayıtlarını yaptırmak isteyen ya da kayıtları bulunup farklı bir paketi aktif hale getirmek isteyen kişiler bu işlemleri rahatlıkla internet üzerinden gerçekleştiriyor. İşlerinden ya da okullarından zaman ayıramayan kişiler bu yolla paketleri aktif hale getirip film, dizi ya da spor programları için tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Yeni üyelere özel kampanyalar sunan firma buna ek olarak taahhüt veren kişilere çok cazip fiyatlar sunabiliyor. Böylece kişiler evde geçirdikleri zamanları en iyi şekilde değerlendirmiş olurken arkadaşları ile birlikte de muhteşem bir ev ortamı yakalayabiliyorlar. Arkadaşları ile yiyeceklerini ve içeceklerini alan kişiler daha önce izlemedikleri muhteşem bir film, hayranı oldukları dizi ya da çekişmeli bir spor müsabakası için ekran başına geçiyorlar.