Bursa web tasarım ve yazılım firması olarak tanınan Crenw firması sağladığı bir çok hizmetin yanında web site güvenliği konusunda da çalışıyor.

Ticari Kuruluşların Web Site Güvenlik Açığı Riskleri

Web hosting güvenliği internet ortamında asla hafife alınmaması gereken bir konudur. Halen Türkiye ve dünya genelinde birçok site kötü amaçlı kişiler tarafından ele geçirilmektedir.

Özellikle ticari işlemlerin olduğu bir site için web site güvenliği en kritik konudur. Çünkü sadece sitenin güvenlik açığı nedeniyle aynı zamanda müşterilerinin kişisel verileri risk altına girebilir.

Bunun için bu sektörde ciddi referansları olan Crenw firması web site güvenliği içinde gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Web Site Güvenliği En Kritik Konu

Kurumsal web tasarım ve yazılımı esnasında en çok dikkat edilmesi gereken konu güvenli bir altyapıdır. Eğer en kritik konu güvenlik olursa yazılım esnasında hata payı oldukça düşer.

Bu konuda acı tecrübeler yaşamamak için mutlaka web site güvenliği hakkında Crenw gibi uzman bir firmadan danışmanlık desteği alınmalıdır. Aksi halde çok daha büyük sorunlar yaşanabilir.

Crenw Müşteri Hizmetleri İle 7/24 Destek

Web site sahipleri veya yöneticileri olağandışı bir güvenlik sorununa şahit olduklarında ivedi olarak Crenw firmasının müşteri hizmetleri ile iletişim kurabilirler. Bu sayede olası bir tehdidi çokta geç olmadan önleyebilirler. Bunun için firmanın web sitesinin ziyaret edilmesi yeterlidir.