Cosmoscell Bilişim ve Telekomünikasyon 

Cosmoscell Bilişim ve Telekomünikasyon  A.Ş.  telefon, faks, sms, santral, api ve yazılım entegrasyonu gibi iletişim araçlarını sunmak üzere STH (Sabit Telefon Hizmetleri) ve Altyapı İşletmeciliği lisanslarını almış yeni nesil telekom ve bilişim firmasıdır.

HİZMETLERİMİZ

Sabit Telefon Hizmeti

Sabit telefon hizmetleri kapsamında coğrafi kodlu (0212,0216) ve 0850 ile başlayan konumdan bağımsız telefon numarası vermektedir. Aynı zamanda en uygun ve en yeni  teknolojiyi kullanarak konumdan bağımsız telefonunuzu yanınızda  taşıma imkanını da size sunar.

Sanal Santral Hizmeti

Cosmoscell Bilişim ve Telekomünikasyon  A.Ş.  Sanal Santral hizmeti ile yüksek santral maliyetleriniz düşer. Kurulum gerektirmeden, anında sanal santralinizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Kurumsal VoIP Hizmeti

İletişim masraflarınızı %80 oranında düşüren kurumasalVoIP hizmeti ile her şeyi tek panelden yönetme, fax alma ve gönderme işlemlerini kolaylıkla yapabileceğiniz, callcenter, santral hizmeti, online rehber özellikleriyle bütün VoIP ihtiyaçlarınızı giderir.

Numara Taşıma Hizmeti

Numaranızı Cosmoscell’e kolaylıkla taşıyarak Cosmoscell’in sunmuş olduğu hizmetlerden anında faydalanabilirsiniz.

Fax Alma ve Gönderme

Her türlü faks cihazının gönderdiği faksı alabilirsiniz alınan faksları internetin olduğu her yerden yazdırabilirsiniz. Faks kağıdı bitme problemini ve faksların kaybolmasını ortadan kaldırır. Aynı anda yüzlerce faks gönderebilir ve alabilirsiniz. 

Toplu Sms Hizmeti

Gelişmiş ve gelişmeye devam eden web arayüzümüze sahip olacaksınız, Size özel verilen ad ve soyadınızla, firma/kurum isminiz ile SMS gönderebileceksiniz, Sadece ulaşan SMS'leriniz için ücretlendirileceksiniz, Aracı firmaları aradan çıkarın ses ve sms altyapısına sahip bir firma ile fiyatları düşüreceksiniz, Cosmoscell ile soru, şikayet, isteklerinize anında cevap alabileceksiniz.

Online Bayilik Hizmeti

Siz de Sabit Telefon, Toplu SMS, Faks, Sanal Santral, Sesli Mesaj haberleşme hizmetlerini kapsayan tek bayilik sözleşmesi ile kurumsal veya bireysel bayimiz olarak hemen satışa başlayabilir ve gelirlerinizi artırabilirsiniz.