Teknolojinin gelişmesi ile çocuklarımız artık internetin farklı köşelerinde zaman geçiriyorlar. Güncel teknolojik gelişmelere çocuklarımız kadar yakın olmadığımız için çocuklarımızı internetin kötü taraflarından korumak adına kullanabileceğiniz telefon takip programı olan Mspy ile çocuklarınızı uzaktan takip edebilir ve onları kötülüklerden, kötü insanlardan koruyabilirsiniz. Çocuklarınızın, eşinizin, çalışanınızın telefonlarına tabletlerine veya bilgisayarlarına yükleyebileceğiniz Mspy casus uygulaması yüklendiği cihazın içinde bir uygulama içine kendini gizliyor ve cihaz kullanıcısı tarafından asla bulunmuyor. Bu açıdan da yakalanma riskiniz ortadan kalktığı için hedef cihazınızı dilediğiniz zaman dilediğiniz yerden izleyebiliyor ve takip edebiliyorsunuz.

Mspy Uygulamasının Özellikleri Nelerdir ?

1 ) Çağrıları takip edebilirsiniz: Mspy uygulaması ile hedef cihaza gelen tüm aramaları, giden aramalara ulaşabilir, geçmiş arama ile ilgili tüm bilgilere erişebilir, arama kayıtları ile ilgili rapor alarak veriler elde edebilirsiniz.

2 ) Metin mesajlarını takip edebilirsiniz: Hedef cihaz kullanılarak yapılan yazışmaların tamamına ulaşabileceğiniz Mspy casus uygulaması ile mesajlaşmalara, mesajlaşılan kişinin bilgilerine ve mesaj geçmişine ulaşabiliyorsunuz.

3 ) E - posta takibi; Mspy uygulamasını kullanarak hedef cihaza gelen tüm elektronik postaları takip edebilir, elektronik postanın gönderildiği kişiler ile ilgili veya elektronik postanın geldiği hesaplar hakkında tüm bilgilere kolayca ulaşabilirsiniz.

4 ) Go – Fencing Uygulaması; Bir telefon takip programı olmasına rağmen size güvenlik çevresi oluşturma imkanı veren Mspy casus uygulaması ile hedef cihaz için bir çevre sınırı oluşturabiliyor ve hedef cihaz kullanıcısının bu çevreyi aşması durumunda bilgi sahibi oluyorsunuz. Çocuklarınızın güvenli internet erişimi sağlaması ve kötü niyetli kişilerden korunması amacıyla oluşturulan go – fencing uygulaması ebeveynlerin çok kullandığı bir uygulama olmuştur.

5 ) Takvimler ve etkinlik bilgileri; Hedef cihazda yer alan takvim bilgilerine, takvim uygulaması üzerine etiketlenmiş olan etkinlik bilgilerine kolayca ulaşmanızı sağlayan Mspy casus uygulaması ile hedef cihaz kullanıcısının kimler ile iletişim halinde olduğunu öğrenebilirsiniz.

6 ) Keylogging; Çocuklarınızın kullanmış olduğu cep telefonu, tabler veya bilgisayarı takip edebileceğiniz Mspy uygulaması ile çocuklarınızın şifrelerine kolayca erişebiliyorsunuz. Şifre girilen ekrandaki tuşlamaları hafızasın kaydeden uygulama size çocuklarınızın tüm bilgilerini ve şifrelerini veriyor. Bu yönü ile ebeveynlerin çocuklarının telefonlarını daha kolay takip etmelerini sağlayan Mspy uygulaması çocukların güvenliğini sağlamak adına çok önemlidir.

7 ) Sosyal Medya hesapları; Günümüzün popüler sosyal medya mecraları olan twitter, facebook, instagram, snapchat, viber, Skype gibi uygulamalarda hesapları bulunan hedef cihaz kullanıcısının hesaplarına ulaşmanızı sağlayan Mpsy ayrıca kullanıcı hesapları ile ilgili olarak sizlere detaylı analizler yaparak veriler sunmaktadır. Hedef cihaz kullanıcısının yazışmalarını, sosyal medya hesaplarını kullanmasını pasif bir şekilde izleyebilir veya kullanıcı pasif hale geldikten sonra onun adına sosyal medya hesaplarını yönetebilirsiniz.

8 ) Mspy uygulaması ile hedef cihazda yer alan tüm mobil uygulamalara ulaşabiliyorsunuz. Böylece çocuklarınızın telefonlarında yer alan tüm uygulamaları inceleyebilir, uygulamalar hakkında bilgi alabilir, uygulamalar üzerinden yapılan yazışmaları görebilir ve çocuklarınızı kötü amaçlı yazılımlardan, uygulamalardan, kişilerden koruyabilirsiniz. Çocuklarınızın farkında olmadığı ancak kötü yazılımlar içeren uygulamaları çocuklarından uzak tutabilirsiniz.

9 ) Fotoğraf galerisini kontrol edebilirsiniz: Bir telefon takip programı olan Mspy uygulaması ile çocuklarınızın telefon, tablet veya bilgisayarında yer alan ve kilitli olan fotoğraf galerilerine erişebiliyorsunuz. Fotoğraf galerilerinde yer alan ve çocuklarınızın gelişim çağlarında sorun olabilecek fotoğrafları galeriden çıkarabilirsiniz.

Çok yaygın olarak kullanılan ve popüler bir casus uygulama programı olan Mspy ile siber dünya da çocuklarınızın güvenliğini sağlayabilirsiniz. Çocuklarınızın her adımından, her hareketinden haberdar olmanızı sağlayan Mspy casus uygulaması dünya üzerinden ne fazla kullanılan telefon takip programı haline gelmiştir. Çocuklar dışında işverenler tarafından, eşler ve sevgili çiftler tarafından da kullanılan uygulama ile hedefinizde yer alan kişilerin dijital dünya da neler yaptığını onlara hissettirmeden takip edebileceğiniz bir casus uygulama olan Mpsy çok geniş kitleler tarafından kullanılmaktadır.