Birçok kişisel veya kurumsal site sahibi bilgi hırsızlığı gibi dışarıdan birtakım saldırılara maruz kalmamak adına bilgi güvenliği teknolojilerine ihtiyaç duymaktadır. Bu doğrultuda bireysel ya da kurumsal şirketlere ait sitelerin bilgi güvenliği teknolojileriyle önlem almak zorundadır. Bg-tek Bilgi Güvenliği Teknolojileri firması olarak her daim müşterilerimizin güvenlik alanındaki ihtiyaçları doğrultusunda mevcut sitelerine yönelik olarak penetrasyon testi gibi güvenlik altyapı hizmetleri sağlamaktayız.

Bg-Tek Bilgi Güvenliği Teknolojileri Hakkında

Bg-Tek Bilgi Güvenliği Teknolojileri şirketi olarak günümüzün tehdit unsurlarından siber saldırı olaylarına yönelik olarak sunduğumuz bilgi teknolojileri hizmetimiz sayesinde bu gibi siber saldırıların önüne geçmek için çalışmaktayız. Aynı zamanda çalıştığımız alanda bazı kurumsal şirketlere bilgi güvenliği yönetim sistemi standardı kapsamında iso 27001 eğitim hizmeti sunmaktayız. Bunun yanında ip v6 eğitimi gibi farklı alanlarda birçok türde bilgi güvenliği teknolojileri konusunda gerekli eğitim çalışmalarımız bulunmaktadır. Müşterilerimizin dijital dünyada karşı karşıya kalabilecekleri bilgi hırsızlığı, siber saldırı gibi durumların önüne geçmeyi hedeflemekteyiz.

Bg-Tek Bilgi Güvenliği Teknolojileri Şirketi Hizmetleri Hakkında Nasıl Bilgi Alabilirim?

Bg-Tek Bilgi Güvenliği Teknolojileri şirketi olarak güvenlik teknolojileri alanına dair her konuda eğitim ve destek hizmeti sunmakla birlikte müşterilerimizin siber saldırı gibi olumsuz durumlarla karşılaşmamaları için gerekli donanıma sahibiz. Eğer sizler beyaz şapkalı hacker eğitimi gibi bu alanda gereksinim duyduğunuz konularda eğitim almak ve destek talep etmek istiyorsanız Bg-tek.net adresimize yönelerek iletişim bilgilerimiz aracılığı ile bizlere ulaşabilirsiniz.